Pozdrav
Zanima me da li netko zna kako otključati razr2 v8?
Inače totalni sam početnik pa vas molim za malo razumijevanja.
Hvala
zanimalo bi i mene ovo,,... nema bash nikakav nacin priko IMEI-a ili flashanja?,... đabe fkors![]()
a da je bilo nazvat sluzbu za korisnike i prodat in pricu da si dobia zakljucan mob, bi li popušili pa ti dali kod?![]()
naravno da ne bi popušili, zaključavanje mobitela nije nešto novo, tako da su im sve te isprazne priče već poznate.
ok, ovak,... prosa san pola shopova po gradu (Split) i od sviju san dobia isti odgovor: "mobitel se ne mozhe dekodirat",... eto bia san sad i u apricuma, oni su ka navodno najjaci u tome, imaju svu zivu opremu i tako to,... ali ni on mi nije moga pomoc,... eto pa ako mi ko moze rec, jel postoji igdi, itko, ikako, biloko, bilošta??? pls!!!
Evo zovnit cu ih pa chem vidit
Javila se neka ženska maloumna, rekla mi je da posaljen molbu na mejl ili faks, sad cemo vidit...
Ma eto san in posla mejl pa ako dali dobro dali...
Dali ste se debelo u off... Ma tko ce vam dat subsidy? Ni oni ga nemaju... Ajmo lock ovdje...![]()
nije uopće offtopic
usput, ne pričam napamet.
http://motomodding.us/viewtopic.php?t=4035
Poštovanje, GoGs
Ne govorim da pricas napamet,vec da vam ga nece dat,jer ga ni oni nemaju. To im ekipa iz Njemacke salje mobove s hrvatskim LP-om da bi izgledalo uvjerljivo,a od subsidy kodova,jos nista...
iskreno, još nisam ni probao staviti drugu karticu, pa nemam pojma jel mi je unlockan ili ne. uglavnom, po tvojoj priči, ako su oni uvezeni iz njemačke, naši nemaju passworde.
kako onda mogu ponuditi unlock kod njih? jer, opće je poznato da se kod operatera može unlockati mob, da se zadrži garancija... ali s time da masno košta.
nego, odakle ti ta informacija?
Imam frenda na poziciji...
I ja se mislim da li je informacija tocna,al frend mi je tako rekao... Svabe imaju kodove,al nasima ih ne daju... (za 50-60 % uredaja)
Zadnji uredio Smuchac : 17-07-2008 u 14:43
Bookmarks