izvi sto pitam ali koji ti je cid od mob-a jer setool podrzava mob od cid 49 pa na dalje mozda je tu problem
Hvala uspijelo je....
skinuo sam taj program i kad kliknem READ GDFS dolje mi stalno očitava i nkako da prestane
II. PATCHANJE MAINA
U mapi SETool2_Lite_v1.11/qamaker nalazi se qamaker.exe
1. Vaš main (main koji koristite i na mobitelu) odvucite na ikonu od qamaker.exe
2. Nakon toga pojavit će vam se prozor u kojem piše nešto kao
Quick acces patch generator for db2020 by den_po
processing
qick access.... . .. ... . has been generated
pres enter
I nakon toga stisnite ENTER
3. Main koj iste odvukli u qamaker.exe stvorio je patch u istom prozoru u kojem se nalazi i sam qamaker.exe.
On se zove ovisno o vasem mainu,oblika quick_access_MODEL REĐAJA_FIRMWARE.vkp
- kako da odvučem taj main na qamaker.... ne kužim ni k****....
kamo se taj main nalazi...... molim vas pomognite.... radi se o d750 flashanom na w800
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
Trebaš skinuti main s interneta (onaj main koji imaš na mobitelu). i onda taj main, doslovno, povučeš na ikonu qamaker.exe.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
0. PRIPREMA ZA PATCHANJE
Kao prvo potrebno je imati program SETool2 Lite v1.11 s kojim dobijete i qamaker koji je potreban za stvaranje patcha main-a.
Potrebno je imati main koji imate u mobitelu, ak oste mobitel flashali onda morate imat main koj iste flashali.
skinuo sam taj program se tools i kad kliknem READ GDFS dolje mi stalno očitava i nkako da prestane..... nije mi jasno.....
Edit by Sljaka
Glupo pitanje: da ti nije mozda rekao nesto tipa da izvadis i vratis bateriju, da odspojis mobitel i ponovno spojis, ili tako nesto?
Mozda ceka da obavis to?
kako da mi quamaker napravi svoje kada na njega ubacim
firmware: W200_R4HA014_MAIN_GENERIC_ME_RED52.mbn
i on mi napise dont support db2010 ( a imam onaj k310i@w200) ako neko zna rijesiti problem ili ako zna neki drugi nacin patchanja ??
Zadnji uredio fpopic : 13-07-2008 u 13:27
@ MASVA hvala ti puno..... da nije bilo tebe nebi uspio... hvala
Edit by Sljaka
@fpopic,
Pa lijepo ti na pocetku napise da je to (citiram) "quick access patch generator for db2020".
W200 se opcenito koliko znam ne moze patchati (npr. vec je odavno poznato da se ne moze unlockati for free), a u tu skupinu spada i vecina K310 i K320 modela.
Kako da maknem patch koji sam stavio na K750-->W800
a stavio sam ovaj, a nesvidja mi se.
Radio without headset + continue radio playing when you unplug headsets
; W800 SW-R1BC002
; continue radio playing when you unplug headsets
; it's better to use with "radio without headsets" patch
; © Joker XT
4512B812: 051C 76E0
; W800 SW-R1BC002
; Radio without headset
; ©Phenomen
; (p) YAR
+44000000
112D490: 01D1 01E0
....
Samo kreni kao da ćeš ga opet staviti, ali kada ti piše yes to remove patch no to apply- stisni yes. I to je to.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Najprije pozdarv!
Posto prvi put pokusavam da stavim patch u mob,iscitavam tutorijal pa mi nije jasno moram li najprije uraditi sve radnje po tutorijalu( patch main-a),pa tek onda zeljeni patch ili mogu odmah ubaciti samo patch?
Hm, ne razumijem bas pitanje. Svaki patch ide na MAIN, pa ne kuzim sta ti znaci "prvo patch maina".
EDIT:
Mislim da kuzim. Pitas za QA patch?
To ovisi jel imas DB2020 telefon ili ne.
Ako imas, nakon stavljanja cistog MAIN-a moras staviti i QA patch.
Ako nemas, nikome nista.
Da, a tu ti je lista db2020 mobitela (i ostalih).
Da imam k800i i u njemu softver R8BF003,pa sam mislio da mogu da ubacim zeljeni patch odmah,bez da radim kompletnu proceduru po tutorijalu.
u tom slucaju moras ubacit qa patch zato sto je db2020 a tutorial o tome imas ovdje http://akapu.wordpress.com/2008/02/0...ith-jdflasher/
Hvala ,pomogli ste mi da rjesim nedoumice.Uspio sam ubaciti patch bez problema! Moze li neki link gdje moze da se nadje jos patcheva za K800 R88F003.
Hvala.
Dosta ih se nadje na se-nse forumu, ali nema centralnog mjesta za patcheve.
![]()
Imam k530... Danas sam stavio MAIN, FS i Custpack od w660 i sve radi normalno i dobro.
Sada sam ovim postupkom pokusao otkljucati mob i skinuo sam SE Tool2 Lite v1.11 i sve potrebno, ali ustekam mob drzim C i on ga pronađe i sve je super, ali onda kad idem na read GDFS se onaj status bar samo puni i nista se ne događa i tako se ponavlja i vrti u krug...
onda probaj napraviti backup GDFS-a sa xs++ 3.1
kako da skinem to setool neka njemacka stranice wtf?
Promijenjen link za download SETool2Lite u prvom postu ove teme.
Bookmarks