ali main ti je potreban i to sam prvi put kad radiš bypass i napraviš quick_access patch
ako ovaj paše
http://rapidshare.com/files/81724460...G001_RED52.rar
ali main ti je potreban i to sam prvi put kad radiš bypass i napraviš quick_access patch
ako ovaj paše
http://rapidshare.com/files/81724460...G001_RED52.rar
Zadnji uredio MASVA : 14-03-2008 u 18:17
Mi6 Black
je li moze neko mozda pojasniti da li nesto postoji da se patch koji je napravljen za cid 49 na neki nacin pretvori u cid36... i da li takvo nesto uopste postoji?
###1410989180026
probaj sa setolom spojit mob,ako ti ga ni on ne prepozna......sprzio si ga
Jel postoji negdje tutorijal analogan ovome, ali za XS++?
sa xs++-om ne mozes stavljat patcheve
@karatekid
probaj drzat 5+2 umjesto c kad ga spajas
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hm, ovo je tutorial za ubacivanje patcheva, a XS++ to ne moze, pa ne vidim kako bi postojao tutorial za to.![]()
ja sam mislio da moze, jer ima onu opciju patch, al nisam bio siguran... dobro da sam pitao!
ok, sad kad to znam. Zanima me da li se može mob flashat s XS-om pa onda applyat patchevi sa SEToolLite-om?
ne radi link za download setools2
Mi6 Black
Izradio sam patch sa mainom preko qamaker-a i stavio kvačicu na bypass i flashnuo patch i main skupa.
Zatim sam probao samo staviti patch bez uključenih kvačica na quick patch i bypass i eto errora
Kada stavim kvačicu na quick patch onda imam drugu grešku:PHP kôd:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35000000000 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
LDR:061201 1314 HANCXC1329129_DB2020_FLASHLOADER_R2A005
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
Starting to process VKP patch script: E:\Mobiteli\Flash files\Sony Ericsson\W610\Remove java security.vkp
VKP script loaded OK. Lines: 7
Patch structure created OK. Determining blocks to read...
New block #0000 added: $45240000
Blocks selected OK. Reading blocks: 1
Block @ $45240000 read error. Have only: 00000000 bytes
Elapsed:8 secs.
Što da radim, ljuuudi?PHP kôd:Welcome to SEtool2 ( LITE edition ) v 1.11
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51/52, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
if you like LITE edition - please visit www.setool.net and buy FULL.
Going to execute VKP script....
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Trying to launch embedded bootloader...
embedded flashloader not responds !
Elapsed:39 secs.
Neda mi se svaki put patchat zajedno sa mainom![]()
Ovako:
PRIPREMA:
U Files stavis MAIN a u Misc files QA patch od qamakera, zakvacis Bypass, otkvacis Use QA patch, te stisnes FLASH.
SVAKI SLJEDECI PUT:
Files prazno, u Misc files ide patch koji hoces staviti, otkvacis Bypass, zakvacis Use QA patch, stisnes Write SCRIPT.
Ako se ne varam, ovo sve vec pise i u tutorialima...
Svi koji su ovako radili uspjesno su stavili neograniceno patcheva.
Ako tebi nece radit, mozda ti je GDFS ostecen?
neznam...sumnjam. I još nešto, kada idem patchati sa uključenim QA patch onda osim ovog errora se i mobitel upali umjesto da prođe patch procedura.
A ništa, ako ne uspijem napravit ću jedan veliki *.vkp fajl sa svim meni potrebnim patchevima i flashati ga zajedno sa mainom
To bi trebalo raditi...
Hm, to mi onda izgleda kao da imas problema sa USB Flash driverom. Probaj ga maknuti i instalirati ponovo, i to sa onim gg-setup.exe sto dodje sa SETool2Lite.
Sto se tice velikog VKP filea, ne mora nuzno uspjeti.
Naime SETool2Lite koliko znam ima neka ogranicenja na velicinu filea i broj patch blokova unutar filea...
evo i mene nakon dugih godina![]()
@ god's servant
nema nista od velikog vkp-a sa setoolom to zaboravi.samo jdflasher..ja sam s jd-om moram ubacivati skin za player na k810 jer ga setool nije mogao ''progutati''.a sto se tice s ovim errorima snimi drivere ponovo i napravi full flash mobitela il isamo main to uvjek pomogne.ako i dalje izbaci ovaj error : ''Block @ $45240000 read error. Have only: 00000000 bytes '' patch ne valja...
pozz ekipa drago mi je da sam opet back![]()
For the hoven lands...
?!?
Kakve veze ima iscitavanje GDFS-a sa MAIN-om?![]()
II. PATCHANJE MAINA
U mapi SETool2_Lite_v1.11/qamaker nalazi se qamaker.exe
1. Vaš main (main koji koristite i na mobitelu) odvucite na ikonu od qamaker.exe
Pa kad odradim prvi dio iz prvog posta onda bi trebao ovaj drugi ali tog maina mi nema u folderu qamaker pa ga ne mogu ni odvući na ikonu qamaker.exe
?
Koji bilo!
Pa naravno da ga nema, pa nece se valjda svi moguci MAIN-ovi distribuirati sa SETool2Lite?
Trebas ga skinuti posebno.
BTW sad sam shvatio. Backup GDFS-a istina jest dio tutoriala, ali je tu iskljucivo iz sigurnosnih razloga, inace nema nikakve veze sa procesom patchanja.
Zadnji uredio ravilov : 11-06-2008 u 13:14
spoijo sam k750 fleshan u w800 i program je prepoznao mob, no kad stisnem read GDFS...no dole se puni i nikako da prestane...di bi moga bit problem?
Hvala uspijelo je....
skinuo sam taj program i kad kliknem READ GDFS dolje mi stalno očitava i nkako da prestane
II. PATCHANJE MAINA
U mapi SETool2_Lite_v1.11/qamaker nalazi se qamaker.exe
1. Vaš main (main koji koristite i na mobitelu) odvucite na ikonu od qamaker.exe
2. Nakon toga pojavit će vam se prozor u kojem piše nešto kao
Quick acces patch generator for db2020 by den_po
processing
qick access.... . .. ... . has been generated
pres enter
I nakon toga stisnite ENTER
3. Main koj iste odvukli u qamaker.exe stvorio je patch u istom prozoru u kojem se nalazi i sam qamaker.exe.
On se zove ovisno o vasem mainu,oblika quick_access_MODEL REĐAJA_FIRMWARE.vkp
- kako da odvučem taj main na qamaker.... ne kužim ni k****....
kamo se taj main nalazi...... molim vas pomognite.... radi se o d750 flashanom na w800
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
Bookmarks