evo poceo sam dobivati neki error kao sto mozete vidjeti na slici... naime kada mi izbaci error taj a to se desi nako nekih sat vremena kolko budem online ne mogu onda ni koristiti msn izloguje me sa njega i ne mogu ponovo sign in ne mogu surfati ne otvara mi stranice sve u svemu nisam konektovan,ali dole u system trayu pise da sam konektovan no to nije tacno i ne mogu se ni diskonektovati ni konektovati moram resetovati racunar... kontam da je do nekog virusa ili msna ovog koji koristim (9 beta) ev i screenshot
nadam se da se moderatorima sad svidja naslovsorry zbog prvog bio sam u zurbi
imam sp 2 ali eto... imam ga vec tri godine sad mi tek ovo, ali nesto sam cacakao po regeditu i mislim da sam napravio ako jos neko ima slican problem ne kse javi a ja mislim da san napravio javicu vam za par dana ako se ponovo javi taj error il ne
Ajd probaj skinut ovaj Update(hotfix), pa odmah udri RUN neka ga instalira irestartaj komp,pa ćeš vidjet dal se opet isto dešava
LINK
Da li si se prije tog errora spajao u LAN s nekim?
Ajd kad ti se sljedeći put pojavi taj error probaj lijevim klikom kliknuti na konekciju i reci mi dal će ti otvoriti onaj prozor o podacima konekcije itd... Isti problem i ja imam svaki put nakon spajanja s kolegom u LAN. Rješenje nisam otkrio, ali zato svaki put prije spajanja s njim napravim image c: diska za backup, drugo mi niš nije upalilo.
Uglavnom nije virus u pitanju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hmmm... koliko ja znam jest se spajo sa jednim jaranom sa laptopom...
uvezi neke igrice da je prebaci... jer je bila prevelika da bi stala na jedan stik!!!
###1410989180026
Postoji i trojanac koji uzrokuje taj error, pa bih preporucio skeniranje u safe modu
da spajao sam sa drugom lap da bi mi on kopirao world of warcraft jer je prevelik da stane na stick... i tada mi se to pocelo pojavljivati ali ne samo meni nego i jos dvojici prijatelja kojima je taj isti lik kopirao to sa istog tog laptopa...
a da kada kliknem na podatke o konekciji ono na onu ikonicu u system trayu koja bude kada si konektovan ona dva mala monitora ono mi u stotinjki i otvori i zatvori status konekcije....
@judge necu jos to instalirati jer mislim da sam napravio a evo i sta sam uradio:
u regeditu (start>run>/ukucate "regedit"/ ok) ako ima neko ko ne zna sto je regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\N etBT\Parameters i izaberete "TransportBindName" izbrisete vrijednost u donjoj traci kliknete ok i zatvorite regedit.
ponovo u regedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole i izabarete vrijednost "EnableDCOM" tu cete naci vrijednost "N" nju prominjenite u "Y" (bez navodnika).... resetujte PC
eto sada je sve ok ako se opet vrati error instaliracu ovo sto je judge dao... hvala judge ipak![]()
ajde evo poslusacu iako nema trenutno neke potrebe ali kao sto kazes ne moze da skodi. thx
Bookmarks