a jel ti to imas samo dial up ili imas dsl?
A to sto nece moze biti problem kod xp,instaliraj novi sp(ili 2 ili 3 neznam koji sada imas).Pa vidi,i naravno nove drivere.
Jucer pokuso se konektovat na net; preko dial-upa; ali jednostavno nemoze; neznam stvarno do cega je..... inace slijedeci problem nastupi..... napravim ja sve lijepo ubacim username i password i onda dodje do toga da modem pocne birati broj, s tim da se ne cuje prije toga onaj signal ono naa-naa.... miuslimm da znate na sto mislim.... da li ima neka caka tu jos????
inace prije mozda mjesec dana sam bez problema se konektovao ali sam tada ima Windows ME, sad sam instalirao XP i jednostavno nije bas sve isto ali od prilike je gotov sve isto....... da li neko zna rijesenje......
nakon sto pocne birati broj 081........ samo suti mada bi tada trebao nastupiti onaj period kada pocne ono krcenje i tako......
###1410989180026
a jel ti to imas samo dial up ili imas dsl?
A to sto nece moze biti problem kod xp,instaliraj novi sp(ili 2 ili 3 neznam koji sada imas).Pa vidi,i naravno nove drivere.
imam XP SP2------ jucer instalirao novi
nemam adsl samo dial-up jer ne koristim puno
###1410989180026
...joj cx70...
..."tnt" - ovako, odi u control panel -> phone and modem options -> zatim klikni gore na Modem -> skloni kvačicu s opcije Wait for dial tone before dialing...
...to bi, ako sam skužio ovo tvoje, trebalo bti rješenje...javi rezultat...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ili instaliraj modem![]()
znam za to; to sam vec uradio...... najprije nije htio ni da bira broj, a nakon sto sam to napravio bira broj ali nema onog signala na pocetku......
nadam se da razumijete u cemu je problem,,,,,, a modem je uspijesno instaliran... sve je ok sa njim
###1410989180026
...pa koju ti grešku javi na kraju kad ga ostaviš da ti se spaja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Evo, ovdje ti sve pise kako treba postaviti modem...
http://www.carnet.hr/CNCD/help/winxp/spojxp.htm
Kod broja za spajanje trebas upisati, u onu "kucicu", tvoj pozivni broj, npr.
01 za ZAGREB.
Ako ne uspijes probaj, ako imas unutarnji modem prebacit' ga u drugi utor na maticnoj ploci...
Ako ti javlja grešku diconnected ili phone line busy onda nekaj nije u redu
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
rijeseno je sve.... bilo je do kabla neznam ni ja sta mu je ali jednostavno nije htjelo sad sa novim kablom radi super.....
i jos samo jedno pitance malo..... kad se konektujem na net i kada otvoirm onaj dijaloski okvir gdje mi pise koliko sam dugo konektovan i brzina pise mi cesto ogroman broj errora ako sam npr. 1 sat na netu preko 5000 errora... da li to utice na konekciju???
###1410989180026
Bookmarks