ma vidim da svi je hvalite maksimalno... Smuchac koliko ja znam kod tebe je dial-up???
skinuo sada ponovo sa onog drugog linka...ali nista sve isto jako sporo...neznam do cega je, cak je i Internet Explorer brzi od Opere 9.5!!!
Inace migriram par mjeseci nakon nove verzije, no danas sam presao na 9.5. Ostale su mi sve postavke osim defaultnog speed dial search enginea i favicona kod stranica na personal baru i bookmarcima.
Jako je brza, lock tab sam dugo cekao, reklame jos uvijek odlicno blokira, zadovoljan sam u svakom pogledu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma vidim da svi je hvalite maksimalno... Smuchac koliko ja znam kod tebe je dial-up???
skinuo sada ponovo sa onog drugog linka...ali nista sve isto jako sporo...neznam do cega je, cak je i Internet Explorer brzi od Opere 9.5!!!
###1410989180026
hmmm to mi je stvarno cudno... jer se u mene jednostavno nemoze porediti brzina IE i Opere al aj nema veze!!!Inace mi je opera na dial up vezi bila sporije od IE-a..
###1410989180026
Jučer je izašao novi build koji bi trebao ispraviti sve bugove koji su se javili kod upgradea sa 9.27:
http://my.opera.com/desktopteam/
kad otvorim cache kod opere nema razlike među datotekama (kod ie7 kad se otvori temp.int.files kraj svake datoteke piše o kakvoj se radi npr.slika,swf,cookie i koja je intern.stranica) iako sam namjestio u postavkama da mi pokazuje vrstu,inter.stranicu i ostalo,da li je to kod opere normalno ili se može nekako namjestiti
Opera je "neovisna" o windowsima. Stoga se njezin cache tretira kao obični folder s hrpom fajlova.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
znači to je kod nje normalno
hvala na odgovoru
9.51 izašla, zadovoljan sam s njom, ispravljeni svi bugovi
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ugl, da bi vidio koji fajl se odnosi na koju stranicu, sliku, bilokaj, upiši u operu
opera:cache
i dobil buš informacije o svakom fajlu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja imam identični problem sa FF trojkom, već sam lud![]()
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
Bookmarks