ovdje sve uredu, instaliro prek 9.25, kod prvog paljenja prebaci bazu mailova u novi format i to je to. Radi odlično.
Probaj napravit čistu instalaciju, u novi folder.
ev ja dobi neki dan obavjest da dosla nova opera. cili sritan iden ja skinut,
kad san skinija instalira itd... nakon sta san otvoria gmail i face book pade opera.
vidin ja jebes ga nema veze iden dalje otvorim myspace opet pade opera i tako nekih 10 minuti pala opera 7-8 puta
racunam ja mozda je jer iman drugu temu(prominija izgled) pa vratio ja na stari izgled.
otvaram ja cro-cwalk.com udjem u tread pade opera opet
sve skupa nakon 20 min opere pala je kojih 25-30 puta
racunam amo reinstal
opet isto
ev sad se vratio na 9,25 jer mi je ona jos najstabilnija
ovdje sve uredu, instaliro prek 9.25, kod prvog paljenja prebaci bazu mailova u novi format i to je to. Radi odlično.
Probaj napravit čistu instalaciju, u novi folder.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Meni radi odlično. Probaj deinstalirati i instalirati ponovno, ali ne u isti folder.
EDIT: Tek sam sada vidio da je vert napisao isto.
BTW, mene opet Opera zeza. Jučer sam ju deinstalirao i instalirao u drugi folder i radila je kako spada. Sada opet isti problem, a to je da mi zapleja flash video (youtube), stane nakon par sekundi i zvuka uopće nema. Netko sa sličnim problemom i zna li itko kako ga riješiti?
Zadnji uredio frish : 15-06-2008 u 21:59
Pratim vas,pa reko da i ja instaliram... Skinuo,instalirao i vozi... Nikakvih problema... Staru nisan digo,pa je valjda isao upgrade na ovu noviju...
EDIT: Jok,nista od upgradea. 9.27 sam morao deinstalirat... Zapravo nisam morao,al eto...
Ima svuda ikona,pa da ne ulazim vise u 9,27...
Zadnji uredio Smuchac : 15-06-2008 u 22:10
vjerovatno napravija san update na 9,27
kad stignem instaliram iznova
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja sam konacno izvrsio upgrade Opere, nisam radio sepparate instalarion, vec nakon sto sam vidio da radi fino, stavio.
Gmail dosta bolje radi, smooth scrolling i sve shortcute iz toolbara je prebacilo kako treba.
Da li je neko probao sinhronizaciju? Kako radi?
|Think again.|
koma živa, ja sam ju zbrisao iste minute i prešao na Safari(trenutno sam na njemu i najvjerovatnije i ostajem jer rastura), doduše zaštekala mi je bila koja opera nakon upgrejda u 9.50
koristio sam 9.5b2 i radilo je bez ikakvih problema
Zadnji uredio therrlu : 15-06-2008 u 23:14
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Meni kod Safarija ide na živce što kada zatvorim tab, ne vraća mi se na zadnji otvoreni, već na onaj do zatvorenog. Kod Opere je to super riješeno.
hmmm, kod mene to nije slučaj, ja kad zatvorim tam stavlja mi se na zadnji
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
apple-ov safari
Ajde probaj još jednom: upali si četiri taba, svaki sa različitom stranicom da lakše razlikuješ. Klikni na zadnji, pa klikni na drugi. Sad taj drugi zatvori, pa mi reci da li će ti se vratiti na zadnji ili na treći po redu. Kod Opere je po defaultu stavljeno da se po zatvaranju taba vraća na zadnji aktivni.
Sjećam se da sam se igrao s postavkama ali što sam postavio, neznam uglavnom, stavi me na zadnji...
Sad sam probao i na drugome kompu, stavi me na kak si ti rekao, na tab do, no to meni ne predstavlja...
Malo smo zaglibili u off..
![]()
![]()
Izvolite final 9.50:
LINK
imam operu 9.5 na 2 laptopa, i do sada apsolutno nikakvih problema nije bilo..
Issss, ne znam za vas, ali meni ovo leti. Najbrža Opera ikada napravljena.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Za sve one kojima nova opera radi probleme, izašao je novi build u kojem je ispravljeno dosta bugova.
http://my.opera.com/desktopteam/blog/
Ummm...ne znam dal je to do nove verzije ili sam ja senilan, no nigdje ne mogu naći ponudu grupa kad napravim news account
npr: news.t-com.hr, imal sam grupe gsm.ponuda i hardware.ponuda. To sam obrisal jer kad sam se vratil s 2 tjedna terena, imal sam oko 25 tisuća novih postova. Sad opet napravim account i nemrem više to nać....
edit: riješeno, ipak sam senilan (no sad sam dobil 27000 postova počevši od veljače)
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 21-06-2008 u 13:04
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja imam problema s operom 9.50 i otvaranjem PDF fajlova...
svaki put kada odem na neku stranicu, tj hoću otvoriti neki PDF, Opera se zbloksa...
da li je tko imao sličnih problema? kako to riješitit??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Klikni na link od PDF-a i odi na save target as,pa lijepo skini file i miran si... Kvaka je u Acrobat readeru najvjerojatnije. Meni je beta verzija trokirala,al finalna leeeti...![]()
Evo samo da nadodam da vac 2 dana radim sa novom operom i zasad nema nikakvih problema...
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
ma i ja samo da dodam da imam uzasnih problema sa novom operom da je toliko sporo otvaranje stranica da je to nemoguce... cak sam se ponovo vratio na 9.22 koja mi je nekak naj!!!
sam da kazem da sam je skinuo sa onog linka sto je Smuchac dao!!!
###1410989180026
Heh, ne znam za vas. Ali ja sam oduševljen. Da me ovaj AdBlock Plus nije toliko navukao, vjerojatno bih već napravio potpunu tranziciju na novu Operu...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks