Heh, ne znam za vas. Ali ja sam oduševljen. Da me ovaj AdBlock Plus nije toliko navukao, vjerojatno bih već napravio potpunu tranziciju na novu Operu...
Heh, ne znam za vas. Ali ja sam oduševljen. Da me ovaj AdBlock Plus nije toliko navukao, vjerojatno bih već napravio potpunu tranziciju na novu Operu...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Inace migriram par mjeseci nakon nove verzije, no danas sam presao na 9.5. Ostale su mi sve postavke osim defaultnog speed dial search enginea i favicona kod stranica na personal baru i bookmarcima.
Jako je brza, lock tab sam dugo cekao, reklame jos uvijek odlicno blokira, zadovoljan sam u svakom pogledu![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ma vidim da svi je hvalite maksimalno... Smuchac koliko ja znam kod tebe je dial-up???
skinuo sada ponovo sa onog drugog linka...ali nista sve isto jako sporo...neznam do cega je, cak je i Internet Explorer brzi od Opere 9.5!!!
###1410989180026
hmmm to mi je stvarno cudno... jer se u mene jednostavno nemoze porediti brzina IE i Opere al aj nema veze!!!Inace mi je opera na dial up vezi bila sporije od IE-a..
###1410989180026
Jučer je izašao novi build koji bi trebao ispraviti sve bugove koji su se javili kod upgradea sa 9.27:
http://my.opera.com/desktopteam/
kad otvorim cache kod opere nema razlike među datotekama (kod ie7 kad se otvori temp.int.files kraj svake datoteke piše o kakvoj se radi npr.slika,swf,cookie i koja je intern.stranica) iako sam namjestio u postavkama da mi pokazuje vrstu,inter.stranicu i ostalo,da li je to kod opere normalno ili se može nekako namjestiti
Opera je "neovisna" o windowsima. Stoga se njezin cache tretira kao obični folder s hrpom fajlova.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
9.51 izašla, zadovoljan sam s njom, ispravljeni svi bugovi
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
znači to je kod nje normalno
hvala na odgovoru
ugl, da bi vidio koji fajl se odnosi na koju stranicu, sliku, bilokaj, upiši u operu
opera:cache
i dobil buš informacije o svakom fajlu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ja imam identični problem sa FF trojkom, već sam lud![]()
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
Bookmarks