itekako imaju poteskoca,imam 75kn na racunu,hocu aktivirat a vraca mi se por da nemam dosta paranek se skuliraju malo
napokon je i meni aktivirana opcija. zvao sam szk i kazu da imaju poteskoca, i da se poruke na 880 ne bi trebale naplacivati, i da ce kad "sustav dodje k sebi" svima biti refundirane kune koje su skinute za slanje poruke ka 880.
itekako imaju poteskoca,imam 75kn na racunu,hocu aktivirat a vraca mi se por da nemam dosta paranek se skuliraju malo
gidi jap!
Ja sam danas imao 23 kn na racunu i aktivirao i nisu mi skinuli naknadu..hehe...skinit ce![]()
Forumaš godine :)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nazovi SZK da ti ručno to riješe
Ma ejbeš to od 19h.. ko onaj prokleti tulum na t-mobile. U 18:55 sjedim i tapkam da mogu nekog nazvat! Ma ajde!
Al svejedno neću prežalit besplatni mms, slao sam ih preko 1500 mjesečno![]()
Šteta što se za ovih 25kn ne mogu kombinirat sms i mms..al opet daleko bolja akcija nego na vipu i t-mobileu!!
Ljudi dal se i vama desava da vam od nekog stignu 2-3 iste poruke?
Zašto meni o ne radi, danas sam poslao 2 poruke za aktivaciju i ništa ne dobivam, na pretplati sam
opet neko sranje....vec 2 dana nemogu provjerit kolko je ostalo poruka
Ja sam greškom poslao SMS? na 881, pa onda drugu poruku na 880, ali nisam ništa povratno dobio.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bolje da su stavili da se stanje poruka i MB provjerava putem USSD koda kao i na Simpi. Tako je brze i jednostavnije. I ja isto ne mogu provjeriti stanje poruka vec 2 dana.
Ima li netko od vas da mu je trebao isteći prvi mjesec ove akcije?
1.7. sam je aktivirao, a još dan danas (3.8.) su mi besplatne poruke iako je prošlo više od 30 dana što je uvjet i na njihovim stranicama. Bug or not? Ili je to samo meni (što ne bi volio)..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mozda je automatski produzeno...jel ti uzelo 25kn?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
koliko znam nije predviđeno auto produživanje...
Ista stvar je i meni sa mobilnim paketom. Prošlo je 30 dana a i dalje mi ne skida lovu s računa kad surfam.![]()
Mislim da im je prvo obračunsko razdoblje 40 dana.
Sjećam se kad su ponudili SMS za 9 lipa (ili već koja je akcija bila prije 2 mjeseca) da mi je poruka o produljenju došla tek mjesec i pol od aktivacije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
@xlr: I meni se događa isto, i to i sa data paketom i sa porukama... Ne znam, meni je bed da mi ipak na kraju ne naplate te poruke jer bi to onda ispalo ohoho![]()
Nažalost, meni su uzeli s računa preko noći novce za poruke koje sam prešao prag od 1000 komada (a nije prošlo mjesec dana od aktivacije). Malo je bedasto što mi nije došla neka poruka upozorenja, već sam išao provjeriti na 880 sa SMS? i onda mi je pisalo da je usluga dostupna samo za aktivne članove SMSNULA akcije (a upitno je koliko sam poruka prekoračio prije negoli sam poslao upit za provjeru). Tad sam skontal da sam prešao hiljadarku.
No, opet, poslao par poruka i vidjeh da ništa ne skida sa računa, pa rekoh - kad je bal... Al nije dugo trajalo, sljedeći dan mi skinuli ~10kn s konta
Al svejedno, opet uplatio za novih 1000 jer se to svakako isplati onima koji šalju (pre)više poruka.
EDIT:
Dok mi npr. djevojci nisu uzeli niti 25kn aktivacije za tih 1000 poruka. Smradovi...![]()
A jel zna tko šta je s tim porukama? Ja sam aktivirao 1.7., dakle prošlo je već više od 30 dana i još uvijek mi ne uzimaju novcePotrošio sam oko 800 poruka (pratim po brojilu na mobu)... Ne znam sad da li da ponovno aktiviram ili ne, glupo mi je budući da nisam sve potrošio a nisu mi ni rekli da je isteklo, a isto tako mi ne ne skidaju s računa
![]()
Bookmarks