Klasika Tele2 odgovor na T-Mobileovu akciju. Hvalevrijedno. Samo da im se mreža ne sruši od navale poruka.![]()
Cijena MMS poruka unutar TELE2 mreže za 0,00 kn te povoljnija cijena SMS
poruka za 0,09 kn vrijedi do 30.06.2008. godine.
Od 01.07.2008. godine korisnici će moći aktivirati opciju 1000 besplatnih
SMS-ova prema svim mrežama uz mjesečnu naknadu od 25 kn. Dakle, isključivo
01.07.2008. moguće je aktivirati navedenu uslugu slanjem SMS poruke
sadržaja "SMSNULA" na broj 880. Zahvaljujemo Vam na razumijevanju.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite TELE2 Službi za
korisnike.
Na broju 095 1000 444 stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Vaš TELE2
link:http://groups.google.com/group/hr.al...d3daa61b1b05d#
Klasika Tele2 odgovor na T-Mobileovu akciju. Hvalevrijedno. Samo da im se mreža ne sruši od navale poruka.![]()
Hmm,ne razumijem,piše: Dakle, isključivo 01.07.2008. moguće je aktivirati navedenu uslugu slanjem SMS poruke.... Znači li to da se može samo taj dan aktivirat ili? Inače,stvarno super,još jednom svaka čast teleu![]()
Zna li se do kada traje ta promocija?
Nije loša ponuda, isplativo dokle god šaljete više od 278 smsova mjesečno![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mene ubije sms-anje, ova ponuda će mi bitno smanjit račun. Sada radije zazovem (u knock out sam) nego pošaljem sms jer je razlika 10-ak lipa. Pa onda mejsec često završim sa 200-tinjak sms i 200-300 uspostavljenih poziva, a ovako će pozivi na kavu sada bit sms na kavu
Isprve mi se učinilo da piše 100 (100) sms za 25kn pa sam pomislio what the fuck
(PS. Nadam se da će i pretplatnici ovo moć aktivirat jer ako nas opet zakinu bit će svašta)
Nije loše, samo nek stvarno ubace i za pretplatnike.
moran brzo glavni broj pribacit na tele dva :/ inače u svemu je jači od vipa i tmobilea
^fala onoj stvari, jos jedan je shvatio
svaka cast tele2, stvarno su najjaci
Ima, ima te se poruke sigurno nece moci koristiti za nagradne igre.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
A, raul- to bi bilo previše.
Sigurno negdje piše da se ne mogu koristiti za nagradne igre.
A jel ko sazno do kad traje tih 1000 sms- a kad se aktiviraju?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
traje 30 dana, jer je mjesečna naknada 25KN
Kako si došao do cifre 278. Već 100 poruka je 29 kn. Tko šalje toliko svaki mjesec, dobije 900 poruka gratis!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
278x0,09=25,02
da ali to se ukida 30.06. i onda se cijena poruke vraca na 29lipa. jedino ce oni koji su to aktivirali u 6.mjesecu imati cijenu poruke 9lipa. nadam se samo da ce ta opcija biti omogucena i za moju zeroout tarifu, i da ce po uzoru na t-mobile produziti besplatan mms.
Aha, to je za bla bla, ja sam pretplata. Za pretplatu je cijena 0,29 (iako izgleda zaokružuju na manje jer me 101 poruka došla 27,8 kn :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
1000 SMS poruka prema svim mrežama
Od 01. 07. iskoristite posebnu ljetnu ponudu: aktivirajte paket od 1000 SMS poruka slanjem poruke sadržaja SMSNULA na broj 880. Cijena paketa iznosi 25 kn.
Nakon što istekne trideset dana, ponovno aktiviraj paket tekstualnih poruka za sljedeće razdoblje od 30 dana. Ukoliko tijekom trajanja jednog paketa iskoristite svih tisuću poruka, počinje vrijediti uobičajena cijena slanja tekstualnih poruka za njegov postojeći tarifni model.
Korisnici će također moći u bilo kojem trenutku provjeriti koliko im je još poruka preostalo u trenutačno aktivnom paketu slanjem SMS poruke. Ponuda traje od 1. srpnja do 31. kolovoza.
http://www.tele2.hr/mms_i_sms_promo.html
@ojpi- promašio si temu
hmm... t-mobile ima istu foru?.....
kaj budu sad oni ko sijamski blizanci jer tele2 koristi njihovu mrezu dok se tele2 signal izgubi?
Bookmarks