vis stvarno... zaboravljam da je ipak Tele2 najbolji.. jos samo da si slozim mms![]()
vis stvarno... zaboravljam da je ipak Tele2 najbolji.. jos samo da si slozim mms![]()
da,al kod t-mobila ta akcija traje,a kod telca do 31.08.,il tak nesto..ne znam dal mi se isplati kupovat karticu samo zbog toga,,iako pisem dosta poruka..
gidi jap!
i kod t-mobilea je akcija 1000 poruka za 25kn do 31.08. procitaj malo bolje.
+25 kuna (ili 30 kuna, nisam siguran) za registraciju broja![]()
Plus ogromna usteda na pozivima i svemu ostalome
Zašto je ova opcija u startu bolja od T-mobileove?
Zato jer se 1000 besplatnih poruka može poslati prema svim mrežama, a ne samo prema matičnoj.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
jel vrijedi ovo i za pretplatu?
Da. Ja sam na pretplati i poslali su mi poruku da od 01.07. mogu aktivirat opciju 1000 SMS poruka.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ja sam na poslovnoj tarifi i dobio sam tu poruku.
Link sa str im je nestao, a aktivacija ne prolazi, barem zasad ;/
Ove zadnje akcije su im pohvalne ali je izvedba katastofalna. Već par dana čekam aktivaciju kopromo, a i sad sam poslao za poruke i dobio odgovor da je zahtjev zaprimljen. A o samoj aktivaciji će me obavjestiti. Trebali su direktnu aktivaciju porukom napravit
EDIT;poruke aktivirane nakon 15min
ja poslao, ali nisam dobio poruku da je zahtjev zaprimljen. oni slanje poruka ka broju 880 naplacuju! pa cak ni vip ni t-debil ne naplacuju takve poruke.
Joj, big deal. Naplatili ti jednu poruku koja je koliko ono jeftinija od poruka kod T-Mobilea ili VIP-a? Ako vam se ne da zvati SZK, pošaljite im upit preko web stranice i odgovor biste trebali dobiti u sat-dva.
Jeste big deal, jer sam od ponoci do sada poslao oko 15poruka za aktivaciju opcije, ali svejedno nisu aktivirali.
ja poslao jutros oko 7 i aktivirano u roku 10-ak minuta. yeee, dzabe sms-anjeovo ce mi prepolovit racun sigurno
ako ja kupim onaj broj na kojem se dobi 25kn,a naplacuju poruku kojom se aktivira opcija,onda necu imat para za opciju,moram bon kupovat..kako bzvz ##$%$%&&/&%!!
gidi jap!
Ne pametujem, već komentiram. Postoji razlika. Stvarno NIKAD nije dovoljno dobro ili jeftino.
da li samo meni uzimaju novce kad želim vidjeti koliko sam sms-a potrošio ili svima???
Ja sam jutros aktivirao ovu opciju, ali kada idem na provjeru SMS? javlja mi da je usluga trenutno nedostupna.
Bookmarks