Odes u imeniku do broja
Opcije....Koristi broj....kopiraj
Sad odes na mjesto za ispisat sms
Stisni olovku....Zalijepi
jel zna neko način kako prebaciti broj telefona iz imenika u poruku
Odes u imeniku do broja
Opcije....Koristi broj....kopiraj
Sad odes na mjesto za ispisat sms
Stisni olovku....Zalijepi
Imam problem n95 je poludio i non stop ulazi i pusta muziku, ulazi u multimedijalnu tipku i ja nista nemogu da radim.
Jel zna netko u cemu je problem, počelo je odjednom i bio je ugasen i izvadjena baterija cijelu noc ali uzalud....
Ovo sam uspio riješiti, konektor na flet kablu imao mali spoj
Sreća nije flat
Imam nokiu N95 staru godinu dana, samo mi je odjednom prestao display raditi, nije mi padao mob, nije pukao display, funkcije su ok, upalim mob i utipkam PIN naslijepo, mogu zvati, primati pozive ali display je crn i samo svijetli pozadinsko svijetlo...da li je problem u konektoru???
NOBODY IS PERFECT... I'M NOBODY
moguće da ti je otišao flet.
ako imaš garanciju odnesi na servis.
ispravite me ako griješim
evo i meni problema sa ekranom...odjednom mijenja boju,pa pocrni,i onda opet normalan.strasno nesto...nemogu vjerovat da se tak nesto dogada uredaja od 5500kn.strasno.
moze li mi netko rec dali je imao slicnih problema sa ekranom...mijenjao je boju,zatamni,pa opet normalan.pa se ekran prepolovi i sl.
dali zna neko sta bi mu moglo bit?
ma imam garanciju.sad se vise nemoze ni upalit ni nista...danas sam ga poslao na servis...pa cemo vidjet sta ce rec.
Jučer mi na N95 počelo krckati dok pričam... čini mi se da je zvučnik otišao , a možda je samo neka softverska greška... ugasio sam ga nekoliko puta i upalio , ali ništa... ima netko kakav savjet? ( osim da ga odmah nosim u servis?)
Pali-gasi neće pomoć, a možda ni servis. Ja sam svog nosio i nakon promjene zvučnika opet ista stvar.
Meni se pojavio šum kao distorzija ili kao da je pukla membrana.
Možda netko zna više o ovome.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Probajte otic pod alate>postavke>telefon>mreza>rad s mrezom i promijenite sa dvije frekvencije na GSM,meni je to pomoglo i na N95 8GB i na obicnoj...![]()
problem.....
nokia mi se pocela resetirati samo od sebe...
tj. ne samo od sebe nego kad nesto prckam po njoj.... ali ne uvijek....
npr. zelim promjeniti tom zvona, odem u postavke, on ocita sve melodije i resetira ga.
Pokrenem music player, napravim refresh i resetira se....
Prvo sam mislio da je do flash kartice, ali sam ju izvadio i ista stvar se desava...
Isto mi se resetira kad ga spojim kabelom i idem instalirati neki program s kompa....
Znaci, koji put sve prodje bez problema, a koji put se pocne resetirati....
Niti sam radio neki update, niti je mobitel padao......
Neki savjet osim servisa (jer znam da cu onda bit bez mobitel mjesec dana, a to nezelim)?
Ukratko: popuši sluškuSamo ga okreni sa tipkama prema gore, da ne zamastiš display
Funkcionira 100%!
http://www.n95users.com/forum/its-br...ere-fix-2.html
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
pozdrav
evo i mene sa problemom,dakle kao i večina vlasnik sam n95...mobitel je prvih mjeseci dobro funkcionirao,no pojavio se problem...neznam može li se to ikako maknuti,ili je riječ u greški...prilikom prebacivanja kamere na video način na nočnome snimanju se umjesto ksenon lampe pali crveno svijetlo(red eye)i gori cijelo vrijeme upaljeno,dok mobitel slika normalno sa blicom,znači svijetlo je u upotrebi(no kod noćnog snimanja drugačije gori)...i još nešto,može li se lampa upaliti bez da se uključi direktno snimanje,tj može li lampa raditi neovisno o na činu rada kamere...
hvala
prije svega,to nije ksenon lampa,nego led svjetlo.crveno uvijek svijetli kad snimas.kako god snimao.
a sta se tice lampe,imas aplikaciju,da ti mobitel koristi kao lampa,dakle,koristi to led svjetlo.
samo da se javim (da se zna da sam živa)... ja imam nokiu n95... i presuper mi je... istina 3 mjeseca mi je trebalo da ju "savladam" ali isplati se... samo zelim reci ako ju netko planira kupiti, nek ju kupi jer vrijedi svake lipe....
nemam potpis! ;)
Pozdrav
donedavno sam bio zagriženi se ali nakon ove nokie ...
Uglavnom kupio sam n95 8g i imam par problema pa pomagajte:
1 kako prebaciti imenik iz se k800 u nokiu ( probao bt ali nokia to primi kao sms i prebaci samo prvi kontakt iz imenika
2 na k800 sam ispod imena vidio i broj tel ( u imeniku ) kako da to postignem kod nokie ( možda za skinuti kakav imenik )
3 kada spojim nokiu na tv slika mi je crno bijela probao sam na nokiu na ntsc i na pal i uvijek je crno bijela ( i okretao kabel ... )
Osim navedenih problema koje ćemo riješiti mob je daleko ispred svog vremena
eto, tek toliko da javim da je problem vec odavno rijesen.
Stvar je bila da sam ja nakon reseta preko backup-a vratio podatke, ukljucujuci i sve programe.... e to ocito nije bila dobra ideja
Stvar je rijesena tako sam poslije reseta ponovno instalirao program po program... nema vise ni resetiranja i gasenja ni nista.... :-)
pozz
kupio sam n95 8gb prije dva dana, i zaima me dali je moguce prebacit imenik iz se k800i u nokiju, preko bluetootha ne ide,
puno hvala
Jedno pitanje. Imam N958Gb, zadovoljan s njom. Kada napravim Nokia softw. update, spojim sa PC, on mi kaže da imam zadnju verziju. Trenutna je
v15.0.015 i on mi kaže da nema noviji soft. Kupio sam je u Vip-u i vidim kod drugih da imaju soft, kada okrenu mobitel i slika se zarotira.
Može neki odgovor.
zadnji je valjda v20 ali ovisi koji region code imas a to ti pise ispod baterije
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Bookmarks