Jučer mi na N95 počelo krckati dok pričam... čini mi se da je zvučnik otišao , a možda je samo neka softverska greška... ugasio sam ga nekoliko puta i upalio , ali ništa... ima netko kakav savjet? ( osim da ga odmah nosim u servis?)
Jučer mi na N95 počelo krckati dok pričam... čini mi se da je zvučnik otišao , a možda je samo neka softverska greška... ugasio sam ga nekoliko puta i upalio , ali ništa... ima netko kakav savjet? ( osim da ga odmah nosim u servis?)
Ukratko: popuši sluškuSamo ga okreni sa tipkama prema gore, da ne zamastiš display
Funkcionira 100%!
http://www.n95users.com/forum/its-br...ere-fix-2.html
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
pozdrav
evo i mene sa problemom,dakle kao i večina vlasnik sam n95...mobitel je prvih mjeseci dobro funkcionirao,no pojavio se problem...neznam može li se to ikako maknuti,ili je riječ u greški...prilikom prebacivanja kamere na video način na nočnome snimanju se umjesto ksenon lampe pali crveno svijetlo(red eye)i gori cijelo vrijeme upaljeno,dok mobitel slika normalno sa blicom,znači svijetlo je u upotrebi(no kod noćnog snimanja drugačije gori)...i još nešto,može li se lampa upaliti bez da se uključi direktno snimanje,tj može li lampa raditi neovisno o na činu rada kamere...
hvala
Bookmarks