Ja imam P1i i relativno sam zadovoljan. E sad, zašto relativno, telefon mi se već 2 puta resetirao i kada se upalio me obavijestio da je to napravio kako bi poboljšao performanse?!?!jednom je bilo usred razgovora. Doduše, mislim da je krivac za to fring aplikacija koju sam si skinuo, no svejedno...
GPS nije ništa posebno, Tom Tom karta za hrvatsku, koje je jedini izbor ne želiš li čitavo vrijeme trošiti GPRS promet dok koristiš GPS (tako radi WayFinder koji dobiješ sa telefonom), je srednja žalost, barem ovo što sam probao po Zagrebu.
Standalone Vivax uređaj za 950 KN sa viaGPS kartom od Mirea je puno bolja opcija ukoliko ti treba GPS često.
Za povremene izlete je i i ovaj ok.
Office i PDF dokumenti se otvaraju bez problema.
WiFi radi, ali ukoliko ostaviš recimo fring stalno upaljen baterija će ti jedva izdržati dan ukoliko si na wirelessu.
Organizer je jako upotrebljiv.
Imao sam problema sa sinkronizacijom podataka iz Outlooka (kontakti), od 200 kontakata jedno 15-ak mi se nije prebacilo, obavijestio me o tome, no nije mi i rekao što da napravim po tom pitanju.
Kuckanje je relativno ok ukoliko upotrebljavaš obadvije ruke, a dodatni plus je i mogućnost korištenja prepoznavanja rukopisa koje ok radi, kao i virtualne tipkovnice po kojoj nabadaš sa stylusom.
Stylus se čvrsto drži i nema šanse da ispadne, no ja kakav sam, već sam uspio jednog izgubiti u prva 3 dana
Ukoliko ti je pisanje jako bitno, mislim je Tytn najbolja opcija, ipak ima full tipkovnicu.
Kamere na mobitelima ne koristim, ali čini mi se da je ova relativn ok.
MP3 isto ne koristim na mobu, ali sam isprobao TrackID slušajući radio i stvar radi fenomenalno (snimi sample pjesme, pošalje na server i otvori ti straniu na kojoj piše ime pjesme, izvođač, album).

Odgovori uz citat
jednom je bilo usred razgovora. Doduše, mislim da je krivac za to fring aplikacija koju sam si skinuo, no svejedno...

Bookmarks