Ovako kupujem mobitel ali sa prijelazom na Tele2 pa se dvoumim između ova dva mobitela i sad neznam šta da odaberem a razlika između ta dva mi je 40 kn. Pa sad neznam šta vi mislite koji je bolji napišite ako znate ili imate uređaj koji +/- pa da vidim i odlučim!? tnx...
What else you gonna do on a saturday?
6300 jer ne znam kakva je situacija sa tipkovnicom na S500.
6300 - prednosti -> manji, lakši, jeftinije memorijske kartice, neki dijelovi bi trebali biti od metala
S500 - prednosti -> baterija, nekome atraktivniji zbog slide_a
Ja bi se odlučio za 6300, prvenstveno zato jer je monoblok. Slide, makar bio super napravljen, i kod najboljih mobitela se rasklima...![]()
Jedino što je kod 6300 slabija baterija, ali ako ti nešto slabija baterija nesmeta, onda problem riješen...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
6300 i ja mislim!Jedini razlog mojeg mišljenja je slide!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
6300, pa kakva je baterija, koliko slaba? ako izdrzi 3 dana onda je 6300 odlican
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
realno je ipak dva dana.
6300 bi ja izabrao....e da je baterija ko na 6233 to bi bila prva liga...al ipak je jako tanak pa treba nesto i zrtvovat.....procitaj jos malo po netu o tipkovnici na s500, navodno kasnije su poceli radit cvrsce al svejedno pucaju...i pogotovo kazu da je najosjetljivija zalena boja a u toj kombinaciji je najljepsi...ja bi igrao na sigurno i uzeo 6300
bio nekad oglas...
Ma nebi ja riskirao s500i,uzmi 6300 i znas da neces imati problema....
ok hvala ma i ja mislim o 6300 jer ima odličan ekran dosta bolji od se- a je zna netko koja je bolja kamera?
ok ma to sam znao a i netreba mi baš previše... tnx
kupi si bolje n73 polovnu,možeš naći u odličnom stanju za 1500-1600 kn,i onda ćeš imati odličan mob. a ovi i nisu baš zapanjujući!i jedino ako ti igra novo je novo,onda uzmi 6300.prvo sam čuo da su tipke loše,a poslje sam se i sam uvjerio u to!tako da nema druge nego uzet nokiu,kako ti očeš..........
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Čujem da je video zapis na S500 katastrofa???
---------------
![]()
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 01-02-2009 u 14:42
Bookmarks