Pošto još nema teme o novom FF, trenutno skidam 3.0 rc verziju. E sad, tko ima odprije FF 3.0 , da li ima razlika u odnosu na FF 2.x, i da li ima grešaka (bugova) u novom FF?
Zahvaljujem...
Mario92, over.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
FF3 RC2 kod mene radi nešto duže od tjedan dana. Razlika u odnosu na FF2 ima mnogo, što estetskih, što funkcionalnih. Zasad nikakvih problema nisam uočio osim nekompatibilnih ekstenzija što je i najveća zamjerka naravno, ali i to se bude popravilo kad izađe finalna verzija.
Navodno postoji rješenje za taj problem, ali ga ja nisam isprobavao:
- u address bar upišite about:config
- kreirajte new - boolean
- nazovi ga: "extensions.checkCompatibility" i za vrijednost označite "false"
Svi koji žele preći mogu lako vidjeti sve bitnije novosti u novom FF3:
Field Guide to Firefox 3
I da se ne zaboravi, 17.6. je download day![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Sinoć sam si skinuo najnoviju inačicu FF-a.
Sad, prva zamjerka ide popisu adresa na kojima sam bio. Nova inačica pamti sve adrese na kojima sam bio, ne samo početnu (kao do sada). Tako npr. na ovaj forum mogu jedino sigurno doći ako ga stavim pod Bookmarks. Pretpostavljam da to nije moguće maknuti.
Druga stvar - kad dođem do nekoga naslova/threada, uz naslov se pojavi mala ikonica, klikom na koju možete odmah pročitati što je napisano "unutra". Ispričavam se, ako se nisam izjasnio službeno, ali fakat ne znam kako bi se to nazivalo kompjutorskim rječnikom.
Pitanje-jel to moguće isključiti. Mislim, zgodna stvarčica, ali fakat bespotrebna IMO, a i usporava rad po raznim stranicama jer se stranica zaustavi na tome i otvori se malen prozorčić.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Misliš na ovo:
Upišeš ključnu riječ i on izbacuje sve što sadrži tu istu riječ?
Koliko sam vidio to se ne može isključiti, jednostavno na osnovu onoga što pišeš u sddress bar on izbacuje linkove iz bookmarksa i historija
Kakva je to ikonica, dal ti se pojavljuje na ovom forumu ili?
Mene sve ovo asocira na ovu ikonicu koja je inače vrlo korisna:al moguće da ne mislimo na isto.
Evo sam skužio, radilo se o jednom Adds-u, imenom Interclue, kojega sam uspješno deinstalirao.
U Mobisu!
sutra se obara guinessov rekorda heh
izlazi firefox 3
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Meni se danas prvi put kresnula... ovaj, crashala...
I to dok sam blokirao reklame i te gluposti na forumu pomoću AdBlock Plus-a.
A u vezi "drastičnog ubrzanja performansi", na moju veliku žalost, nisam ništa osjetio...![]()
Može mi netko objasniti, koja je svrha sutrašnjeg downloada?
FF koji sada koristim je beta verzija. Ako skinem službenu inačicu, hoće li biti kakvih problema?
U Mobisu!
Sutra izlazi finalna verzija, znači 3.0 bez sufiksa tipa RC, A, B... Sve verzije do danas mogu biti bugovite, a ako ti sutrašnja verzija bude radila probleme - onda su izdali proizvod s greškom(banalno rečeno).
U svakom slučaju bolje skinuti finalnu verziju nego koristiti bete i sl. verzije. Kasnije će se sva poboljšanja i ekstenzije raditi za finalnu verziju.
Ako ga i ne skineš sutra, bože moj, neće svijet propast samo možda neće oboriti guinessov rekord što im je i cilj. Ovisi o nama![]()
Još se ništa neda skinuti. I dalje je coming soon
No sikiriki...
Da, ja ko budala pritisnem svaki put Pfledge now (ne znam što znači riječ), ali javi da ću biti obaviješten o datumu, a tamo im stoji Download day za danas (17.06.08.).
U Mobisu!
gdje skinuti Firefox 3?na njihovoj stranici jos je uvijek stari Firefox.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ima srpski i slovenski, a nema hrvatski- ccc
Znači, isplati se skinuti?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Finalna verzija dolazi u 19 sati i od onda počinje obaranje rekorda.
Finalna verzija je odgođena za 18.06. u 17 sati.
U Mobisu!
Vjerojatno UTC.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Finalna verzija je puštena i može se skinuti - http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/
isooo, ima koji forum a da ff3 nije aktualan....
kao da svi živi koriste ff
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Svi normalni![]()
A Opera? Makar mi se novi FF sviđa, troši više RAM-a nego prošla verzija, ali malo brže renderira stranice (posebno Facebook profile)
Bookmarks