upravo instalirao i odmah se primjeti poboljsana brzina otvaranja stranica.
Skinuo i instalirao. Sad da vidim kakvih novina ima. Odmah se vidi šminka i dorađene ikone, a za dalje.........
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
upravo instalirao i odmah se primjeti poboljsana brzina otvaranja stranica.
Ja sam jučer skinuo FF3, i skužio sam da instalacijska datoteka više nema u imenu "RC 3"... e sad, da li je to finalna verzija ili kaj...
I gdje ja to mogu vidjeti u Mozilli Firefox?
Guta memorije ako je imaš, al ako tolko smeta postoji rješenje:
- uđi u about:config,
- nađi 'browser.cache.memory' stavku i promjeni je iz true u false.
Btw još jednom, izvana su ga samo malo našminkali, a sve bitnije novosti imate pod linkom u 3. postu.
@Mario92: Help - About firefox
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Final (a i datoteka u imenu nema RC3 kao što si rekao)
Ja skinuo upravo sada...download bio odličan![]()
Isprobat ću to u toku dana...
Evo instalirao ju...nisam nimalo zadovoljan..prvo kaj mi ne podržava je Imagesnack Toolbar a on mi je najvažniji![]()
Drugo...u adress baru nemam pola stranica koje sam imao...
Zaključak...vraćam se na staru verziju dok se ova ne obnovi malo...
Zadnji uredio GoranZagorje : 18-06-2008 u 11:09
logično je da nema odmah addonove kao i dvojku
u principu, zapravo i nisu mi neka fora ti addonovi, ako mi šta treba neću patiti 5 sekundi više da odem na neku stranicu i pogledam isto...
isprobat ću ga, ali ne privlači me ništa prema njemu...
pa da i ja onda postanem "normalan"
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ma kako ne znače ti addinovi ništa?
Uvelike olakšavaju posao...za primjer je uzeti imagesnack za stavljanje slika...samo kliknem upload, biraš rezoluciju, veličinu, način prikazivanja i slično na jednog kliku i slika je gore...ne trebaš ne potrebno ići na stranicu...
Ja zato koristim www.salji.com ....
OK je FF, i skužil sam malo ubrzanje učitavanja stranica...
Da, taj adress bar se ni meni sviđa, i još du dodali kao neki search u njega tako da prikazuje sve stranice sa slovima koje do onda upišeš... Ali sve skupa mi se sviđa ovaj novi firefox, samo da što prije updejtaju addonove![]()
Meni pritiskom na tu strelicu izbacuje 10ak stranica koje sam >ručno< upisivao ili c/p-ao u address bar, nikad mi nije recimo izbacivao one koje posjećujem preko bookmarksa. Takve stranice sejva u history iz kojeg se kasnije prilikom tipkanja u address bar prikazuju moguća rješenja.
Inače, taj novi address bar možete isto isključiti:
How to disable the Smart Location Bar
Puno više toga možete naći ovdje:
Firefox Support (FAQ)
Jel itko u vezi nekompatibilnih addonova probao onaj trik iz 3. posta? Ja nemam kako, svi addonovi su mi kompatibilni trenutno..
u 24 sata Mozilla je skinuta 8,3 milijuna puta.
DVLabs je nakon nekolika sati našao "rupu" Mozilli.
link: DVLabs
Evo i ja skinuh FF 3.
Nemojte mi se smijat, ali sam do sada koristio IE7 (naviko sam se na njega, a nije mi trebalo ništa više nego što on može pružiti).
I sada sam prešao na FF 3, i osjetno je brži, puuno brže otvara slike. Instalirao sam samo jedan addon (probao sam onaj trik iz 3. posta i upalio je, mogu instalirat sve addonove, ali mi onda poslije kod nekih piše da ne podržavaju FF 3)- onaj download statusbar. Malo su mi čudna slova (znam da ih mogu promijenit- font), i čudne su mi neke sitnice (čudne= drugačije nego u IE)- npr boja pozadine u brzom odgovoru...
Za sad mi se sviđa FF 3, samo mi je malo bezveze što mi tamo gore, bookmarks (valjda je to bookmarks) stane samo 10 stranica, jel se može to nekako proširiti ili nešto?
Jel ima neki addon koji radi na FF 3 kojim mogu skidat one flashove sa stranice (pod flashove mislim: flash igre, filmice, slike...)? Skinuo sam neki, ali ne radi.
I jel mogu, nekako, namjestiti da mi se, kada otvorim novi tab (ručno), u njemu otvori homepage?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ctrl+t za novi tab i alt+home za homepage.I jel mogu, nekako, namjestiti da mi se, kada otvorim novi tab (ručno), u njemu otvori homepage?
DownloadHelperJel ima neki addon koji radi na FF 3 kojim mogu skidat one flashove sa stranice (pod flashove mislim: flash igre, filmice, slike...)? Skinuo sam neki, ali ne radi.
Alienware, hvala na odgovoru, meni isprve nije radio- ali sad radi (ne znam kako ni zašto, glavno da radi)![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To se može srediti na teži i lakši način.
Lakši je da u tu liniju sa bookmarksima (bookmark toolbar kako se inače zove) kreiraš razne foldere i u njih trpaš linkove.
Teži način je editiranje userchrome.css datoteke u tvom profilu FF-a (koja se u pravilu nalazi na sljedećoj lokaciji: /Documents and Settings/*user*/Application Data/Mozzila/Firefox/Profiles/xxxxxxx.default/chrome).
Ajmo redom:
- treba ti addon ChromEdit Plus uz koju ćeš na jednostavniji način editirati gore navedenu datoteku.
- kad instaliraš addon u Tools izborniku ćeš dobiti novu opciju: ChromEdit Plus
- odi na Tools - ChromEdit Plus - ChromEdit - selektiraj tab "userchrome.css" i odskrolaj skroz na dno sadržaja koji ti se ispisuje
- na dno sadržaja ćeš kopirati sljedeći kôd:
- sejvaj i klikni restart (save & quit) da restartaš FF i primjeniš ove promjeneCode:/*Multi Row BookmarksToolbar (Scrollable)(Fx3b5)*/ #personal-bookmarks{ display:block !important; min-height: 0px !important; max-height: 500px !important; height: none !important; overflow-y:visible !important; } #bookmarksBarContent{ display:block !important; min-height: 0px !important; max-height: 500px !important; /*you can change*/ height: none !important; overflow-y:auto !important; } .places-toolbar-items{ display:block !important; height: none !important; } #bookmarksBarContent toolbarseparator{ display:inline !important; } #bookmarksBarContent .bookmark-item{ visibility: visible !important; } .chevron{ display:none !important; } .toolbar-drop-indicator-bar, .toolbar-drop-indicator{ margin-bottom:0px !important; } .toolbar-drop-indicator{ background-position:0% 0% !important; } #bookmarksBarContent > vbox { display:-moz-stack !important; } /*Fixed height of toolber, you should add following css to userChrome.css*/ #bookmarksBarContent{ max-height: 96px !important; }
- sad bi trebao imati višeredni bookmarks toolbar (ispitaj)
Važno za spomenuti:
- liniju kôda: max-height: 96px možeš proizvoljno mjenjati u druge vrijednosti i ona definira visinu bookmark toolbar trake. Ukratko, što je veća ta vrijednost, to ćeš više redova imati vidljivih, a ako imaš recimo brdo bookmarksa i staviš npr 41px vrijednost onda ćeš dobiti bookmarks toolbar kojeg ćeš moći vertikalno scrollati jer ta vrijednost nije dovoljna da prikaže sve redove tvojih bookmarka(možda sam zakomplicirao). Ugl korisno ako stvarno imaš puno linkova pa da ti ne krade prostor kod prikaza web stranica.
Hvala na trudu, što si to pronašao. Ali sam tek sad skužio da samo mogu skratit ime bookmarka i onda ih stane puno više (za mene taman)
Oprosti što si sad bezveze tražio.Ali hvala.
![]()
zna netko možda neki addon s kojim download prozor može postat proziran, transparentan. da ja reguliram jačinu transparentnosti.
dobio mail da je rekord oboren.
Code:We did it! We set a Guinness World Record for the most software downloads in 24 hours. With your help we reached 8,002,530 downloads. You are now part of a World Record and the proud owner of the best version of Firefox yet! Don't forget to download your very own certificate for helping set a Guinness World Record.
A certifikat radite ovdje:
http://www.spreadfirefox.com/en-US/w...rtificate_form
Ako baš niš drugo nemate za objesit na zid...
Zašto s FF 3 mi ne radi dobro S.M.F. forumi? Npr. nemam oznake za "nove postove". Na FF2 mi je radilo u redu, ovo me već nervira.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks