Upravo tako. I da ti odgovorim na gore navedeno pitanje, ako ti fren ima DVD koji se zove Garmin City Navigator Europe 2008 ili NT, trebalo bi raditi.
Niti u jedan software se ne mozes 100% pouzdati.
Meni se za sada najpreciznijim pokazao Route66, ima najmanje karata hrvatske, ali ono sto ima zasada radi 99% bez greske. Ove godine sam isao na skijanje, i imao je samo jednu glupost, pokusao me provest kroz stajaliste sa strane ceste. Totalno banalna greska.
TomTom jos gori od AdriaRoute-a. Ima apsolutno sve ulice u Hr, ali nisu sve sređene(da li su jednosmjerne, da li su pješačke, itd.) tako da je dosta smiješan, pola grada te proveze ok, i onda te odjedamput pokusa navigirat kroz podhodnik ili šumski put...
Ja osobno kombiniram Route66 i Garmina. Garmina za hr, a Route za putovanje.
my 2 cents
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
pa valjda postoji poi loader
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
e sad kad bi još postojala neka dobra duša pa da mi objasni kak ih ubacit i di ih nač....
probaj ovde nesto iskopat, ne da mi se trazit
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
imam jedno pitanje u šta spada black berry koji nema memori kartice onako veći od prijatelja je koja karta se na njega može instalirati ja sam na svoju nokiu Garmina ubacio i sve ok a sada me on tuši da i njemu nešto napravim pa me zanima koja paše na njegov mob jel oni spadaju pod simbiyane ili nemam pojma a jel bi išla igo karta na njega .
imam jedno pitanjce... imam nokiu n82 sa instaliranim garmin xt... sve šljaka savršeno, no naručio sam novu 8gb karticu koja je danas i stigla. rečeno mi je bilo da trebam samo napraviti jednostavan copy paste stare kartice na novu, što sam i napravio... no tada se desilo to, da garmin ne šljaka. jel mi može netko pomoći u rješavanju tog problema.... nemam niti jedan program doma i nov sam u svemu tome pa mi još stvari nisu jasno... hvala!
ja kad sam mijenjao karticu radio sam reinstall
di si kupio 8gb?
Reinstall! Neki programi ne rade nakon Copy/Paste.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ok, a kak da to reinstaliram? Kupio sam mob prek oglasnika i nemam nis doma. Jel trebam sve na novo preko kompa ili imam ja to u mobu? A 8gb sam kupio preko ebay-a za 50USD
Sve na novo,preko kompa naravno...lijepo ti je opisano sve u prvome postu...
Imam u mobitelu adriaroute, i preko mapsoursa sam ubacio samo Austriu.
Računam kako imam Hrvatsku i Sloveniju u adrii, i da mi za sad treba samo Austrija.
Zadam mu lokaciju u Austriji, krene kalkulcacija puta, i kaže da nemože napravit istu.
Nakon šta sam radio razne kombinacije po garminovom direktoriju u mobitelu i tražio po forumima riješenje, otkrio sam sljedeće.
ADRIAROUTE I EUROPE NT 2008 nemogu radit skupa, barem na ovaj način na koji sam ja napravio u početku.
Ako je neko imao ovakav problem, može ga riješit na sljedeći način.
Preko mapsoursa odabrati sve zemlje koje ti trebaju uključujući Hrvatsku, Sloveniju itd..., i prebacit ga u mobitel.
Koristite samo jednu od te dvije mape, a to možete tako šta ćete napravit rename mape i unlock codea koju nećete koristiti.
Npr. "gmapsupp.img.temp + gmapsupp.unl.temp" za adriaroute,a Europe nt 2008 ostavite kako je "gmapprom.img + gmapprom.unl"
Kad hoćete koristit adriu, napravite obratno, i to je to.
Meni sad sve radi super, još da Hrvatska uđe u finale, veselju nigdje kraja![]()
ja sam ubacio samo austriju sa europe nt 08 + standardno gore je i adriarote i meni sve sljaka![]()
evo, reinstalirao sa male kartice, pratio postupak napisan na početku i instalirao na veeeeeliku karticu i sve šljaka savršeno!!!!! sada čekam da mi se skine city navigator i onda i to stavim! hvala)))
probao sam, idem na put u Graz pa sam stavio adresu tamo kao odredište i sve radi, normalno izračuna rutu od Hr prema Austriji![]()
Ma bitno da nam radi, na ovaj ili onaj način![]()
@tebz: ne moze copy-paste, jer je serijski borj veze na memorijsku kraticu.
@Coyote71: da si pročitao ovu temu malo više našao bi odgovor. Ali kao i 100 drugih, lakse je spamat temu glupim postovima, pa da ljudi imaju više stranica za čitat da bi našli odgovor.
Dakle, imaš Upute za upotrebu u Prvom postu
Odgovor zašto ti nestane AdriaRoute kad bacis gora Austriju imaš u gomili postova, ai uputstvima za upotrebu
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=743766&postcount=33
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=743611&postcount=27
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=742480&postcount=8
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
imam jedan problem , jucer i danas -8.06.08 probao da nadjem u srbiji bilo koji grad kaze da ne moze da izracuna rutu i stane. kada idem da trazim Zagreb ili Sarajevo onda nalazi pa cak i Podgoricu, za koju vec imam instaliranu SCG 1.6 ali zamislite moj grad Paracin i Beograd ne moze vise da kalkurira ,sta to moze biti ,da napomenem da sam pre mesec dana nasao sve bez problema .sta moze biti ???????????![]()
imam mapsource 6137 i neda mi da ga instaliram jer nemam prijasnju verziju. sta da napravim kako da ga instaliram?
nemam main.msi imam samo cn_ita.msi ili cn.msi
objavljen update AdriaROUTE 2.10
http://www.adriatic-travel.net/adria...ROUTE_2.10.exe
Bookmarks