Očito da neki ne čitaju sve postove, rekoh, imam problema sa skidanjem sa naviga. Nisam mutav pa da neznam gdje ima.Blah, idem tražit po torentima, ne vrijedi ovo rasprave.
adria 2.1 na rapidu:
http://rapidshare.com/users/TCKMLZ
jel zna netko gdje bi se mogla naci adria topo?
Zadnji uredio marioo : 01-07-2008 u 19:31
adria topo 2.10
http://www.navigo-sistem.hr/update/A...PO_2.10_HR.exe
Koji je MAP ID za Adria Topo?
Može netko fakat saD POMOĆI..
sve sam uradio kako treba..instalirao garmin i sve ostalo.. odključao program..se radi ok..
skinuo adria rute..
U map source otključao kartu verzija 2.1
i sve ok..
nabavio gps bluetooh prijemnik..
sasvim mne u redu locira..pokazuje brzinu recimo u vožnji itd..
al nisu mi detaljne mape..
jednostavno neznam što prebaciti s mapsourcea na mobitel..gdje su te mape.. jer mi u lijevom većem kvadratu pod mape ne pokazuje nikakvu mapu..
i što da prebacim onda prek data kabla.. i kako da to onda vidim na mobu i programu garmin dal prebačeno..
dajte ljudi da to skužim..fakat neznam..pozdrav i hvala
Imaš u mapsource send to device, i lijepo odaberi driveri koji ti pokazuje na mob. Ili ako ne radi, uštekaj običan usb i tamo ga uputi. Kreirat će folder garmin i unutra će ubaciti map-u. Onda lijepo nakon toga prekopiraš tu datoteku u folder Garmin na mobilnom telefonu i ako je potrebno otključaš mapu za mobilni telefon koristeći unlocker i šifru spremiš kao ime-datoteke-u-kojoj-je-mapa.unl
kad otključam mapu..sve kako piše..ok otključa..
kliknem send to device..onda mi napiše
TO TRANSVER DATA TO YOU DEVICE, SELECT MAPS OR CREATE WAYPOINTS, ROUTES OR TRASCK
E sad gdje da nađem tu mapu u mapsourceu?? sve sam pronjuškao..ili šta traba klikati na karti koja je prikazana??
hvala lubenne !
mislim da je AdriaTopo mapID isti kao AdriaRoute -> 708
ako ne uspijes, mozda 848 (ne sjecam se koji je od ta dva otkljucao kartu...)
Zadnji uredio marioo : 01-07-2008 u 17:17
na desnom dijelu toolbara imas map tool. (ono podebljano sam žutom linijom) ili samo stisni 'm'.
onda mozes oznaciti dijelove karte koji ti trebaju
da vidim taj dio.. i stisnuo sam m..
i šta sad moram klikati po karti??![]()
dal moram neke waypointe napraviti ili što i kako..
odzumiraj skroz da ti je lakse (hrv ima samo 4 dijela)
sad oznacis dijelove koji ti trebaju i zacrvenit ce se. onda moze transfer to device..
waypointove i rute ne moras imat ako neces. ali ako imas, kod kopiranja u mob te pita kaj sve hoces da ti prebaci
u mobu provjeris pod alati->upravljanje mojim podacima->skupovi karata
Mislim da sam fakat glup..
koji su to djelovo..oni brojevi ili neki putevi?
KAko da ih označim?? što moram kliknuti..klikam sve moguće tipke na mišu i tastaturi i ništ..ništa da pocrveni..
stvarno se trudiš..al valjda sam tak glup ili mi nešt tu ne valja..a moralo bi sve valjati![]()
Ne moraš niti klikati svaki dio posebno, odabereš map tool i zatim selektiraš cijelu kartu povlaćenjem miša.
sve zaokružim i neće mi ništ selektirati![]()
pa koji je to ***** s menom..
zaokruži ili klikam mišem bilo gdje po karti ništ mi ne označi??
a sve ostalo je isto..
pokazuje adria rute 2.1 u kut gore..
ovo je faking shit
I zašto mi u desnom dolje kutu piše
map detail locked???
možda je tu problem
MOŽDA MORA BITI GARMIN UKLJUČEN NA MOBITELU??
ajoj moram ići u grad..poslije ću vidjeti ako šta ide
Zadnji uredio Ico : 01-07-2008 u 18:32 Razlog: spojeni postovi. postoji tipka EDIT pa ju koristi! Neću te više upozoravati
ocito ipak nije otkljucana..
neznam jel tu problem, nikad nisam probao zakljucanu prebacit
ali garmin ne mora bit ukljucen to je ziher
map ID adriaTOPO 928
Zadnji uredio lubenne : 02-07-2008 u 11:24
Bok svima. Imam problem sa instalacijom GarminMobileXTSupportFiles_4xxxx na pocket HTC P3600. Ovo sve drugo sam riješio na kompu i pocketu jedino ovo ne prolazi. Kad dođe do kraja instalacije za ova support, izbaci mi ovo: Error 0 running command./Setup.exe. probao sam prebaciti karte preko mapsource-a na pocket ali mi mapsource nemože prepoznati uređaj, vjerojatno zato jer nije instaliran ovaj support.exe. Probao sam resetirati uređaj, uninstall par puta, izvadit karticu i svaki puta isto. Možda bi trebao formatirat karticu ali to mi je zadnja opcija. Ima li tko kakvo rješenje za ovo?
u principu, glavni program bi trebao radit i bez support fajlova,
ali nekak sam mislio da je ovo verzija samo za s60.. hm
Nedavno sam instalirao Garmin i AR. Sve radi OK. Pitanje je sljedece: Da li mogu negdje naci karte za USA (treba mi California, Nevada i Utah)? Uskoro idem tamo pa da se nađe pri ruci
Zadnji uredio poli11 : 04-07-2008 u 17:58
Kalkulacija rute nije moguca : blizu prometne točke nema prometnica.
evo to mi javlja, instaliro garmian i i onu kartu adrie ,a li nemogu unest pod moja kuca javlja mi ovo help
Bookmarks