A zasto se onda nisi upisao na popis?![]()
6.6. i meni paše, da i ja se pojavim
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A zasto se onda nisi upisao na popis?![]()
Dakle? Hoce bit onda sta danas?
Pa ocigledno nece...ja zaboravio da je to danas...a hebemu
Nek potvrde svi koji hoce doc, pa ak bude entuzijazma, dolazim i ja![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E, sad cu ja bit prvi koji se zapisao, a otkazat ce (ako je okupljanje danas).
Uletilo mi nesto neodgodivo, i to taman od 20 nadalje.
Jbg...
Evo ja, Rospaya i Balkanac bu'mo došli ako nas bude 4-5 barem, pa se eto javite pa da se nađemo makar na nekoj cugi...
Vrijeme okupljanja 19 ili 20 h, a mjesto - meni totalno svejedno. Može klasika Zlatni Medo ili opet u onom Maxi Pubu od prošli putIli nešto kao Oliver Twist, Movie Pub itd...
ne dolazim ja. možete me zbrisat s popisa
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Pih, eto Mala izgleda da se sve raspalo nakon što nam ti nisi došla.
I kako je bilo u petak?![]()
ja odustajem..
prijeti vam se.. moli vas se.. prilagodjava vam se.. i opet jebeno ne valja!!
bas me briga.. tak i tak one koji su mi vazni uvijek mogu vidjeti na kavi.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, pod hitno moramo pokrenuti akciju BZBB ('Bring ZeroBravo Back)![]()
Izgleda da bi se ljudi prije skupili u Puli nego pod nosom u Zgu.. Samo da neki datum izaberem![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Evo T-Maca i ja smo na pivi ovaj petak u 20h u maxi pubu (kod stadiona, gdje smo bili zadnji puta), pa ko dode dode
(@ t-maca, daj mi reci da ti bar mozes)
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ma mogu. Kako ne bih mog'o![]()
Jučer održano prvo interregionalno okupljanje forumaša u Splitu.
Jučer oko 19:30 h u jadranskoj metropoli, Splitu, održano je prvo interregionalno okupljanje forumaša, masovnog karaktera.
Prisutni/nazočni su bili slijedeći forumaši:
1. KaKaV NeReD
2. Drug Mile
Okupljenje je proteklo u prijateljskom ozračju, da bi pred samim krajem kulminiralo ideojm o uzvratnom interregionalnom okupljnju u Metropoli svih Hrvata u skoro vrijeme.
Raspravljalo se o aktualnoj društveno-političkoj situaciji u zemlji i svijetu kao i o svjetovnim temama, npr. o smislu života i sl.
Nadalje pod okriljem tajnosti i podalje od centra okupljanja raspravljalo se i o određenom vidu puča na cafe.mobil.hr.
Naime posrijedi je ideja o ponovnom preuzimanju vlasti na spomenutom mrežnom okupljalištu, od strane prvotnih članova, a sve pod parolom "Tvornice radnicima, forum glasnicima"
O slijedećm okupljanju svekoliko članstvo će biti naknadno obaviješteno i izvješteno o događanju.
As Mr.Burns would say: Excellent!.
Ali gdje su u toj cijeloj priči proleteri?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Hm, zanimljivo...
ali ukoliko to podrazumijeva i vraćanje ozbiljno neozbiljnih ljudi (kao što si ti recemo), onda je ideja dobra...
samo, da li je to drugo interregionalno okupljanje opet masovnog karatera za 2 forumaša ili više?
u svakom slučaju, ja čekam šta će se desiti...
Možda se tada donese neki dogovor pa forum uđe u EU prije Hrvatske...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Možda ovaj grupnjak preraste u threesome slijedeće godine i tako će eksponencijalno rasti dok ne dosegne kritičnu masu a to je više forumaša na okupljanju nego što sam forum ima članova. Ovime dolazimo do paradoksa kojeg možemo riješit jedino sustavom parcijalnih diferencijalnih jednadžbi.
Po toj logici da se zaključiti da će forum živjeti još n+1 godina, a onda će kolabirati, odnosno urušiti se sam u sebe u velikom big chrunchu, pod pritiskom vlastite gravitacije.
A reci ti meni Mile jeste Vas dvoje raspravljali o dionicama Ajduka.....spremas se mozda u akciju torbarenja![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo cekam nekoga iz Osijeka da se javi pa da popijemo pivu.
Upoznaj domovinu da bi je vise voleo![]()
dobar grah daleko se čuje
a kaj znaš, napisal je da ide malo "prošetati" i to je bil zadnji post![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks