A di ste bili na kraju?
Bila Peky, Observer i ja... AL sam ja bio dosta kratko, a Peky je kasnila, dok je Observer došao na vrijeme...Izvorno postao El Niño
Poili su njih dvoje pivu (bar dok sam ja bio tamo, kasnije neznam), a ja čaj...![]()
Ništa posebno... "piće" sa forumašima...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A di ste bili na kraju?
Bom Chicka WahWah
Tamo di smo se i dogovorili.
Bio je i zerobravo tamo, navratio u nekoliko navrata, ali je većinom bio za drugim stolom sa svojim kolegama.
miting neki sutra, preksutra popodne ,navecer?![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Izvorno postao malena01
Ajde...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
hm... zanimljvo...![]()
Pa šta bi se desilo to da na jednom "okupljanju" se pojave 2 ženske osobe...![]()
A gdje? Ja bi mogo oko 20:45 ako je u centru ili u 20:25 ako je negdje oko jaruna
Ajd mogu i ja...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao Ico
Ma meni je svejedno, samo da nije ujutro, kad imam predavanje...joj i mjesto, da nije daleko od busa![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Samo od kojeg busa?
Što se mene tiče može i negdje na Remizi, tamo na okretištu tramvaja negdje... tamo ti taman vozi bus iz Samobora (ako se nevaram)...
Ili negdje na trešnjevci, cibona??
dajte neki prijedlog
Izvorno postao Ico
Ovako, imam bus na Crnomercu, na Autobusnom i Remizi, s tim da moze i bilo gdje blizu Ljubljanske, SAvske i to, samo da nije negdje u gradu predaleko da mi treba pola sam do busa...mislim, nije problem ni ako je, al ak bas ne mora bit, bilo bi lijepo. A prijedlog ne znam, stvarno...
i bude li bilo što od toga svega danas???
Ako bude, lijepo bih zamolio nekoga ko bi danas došo da me obavjesti dal će biti šta od svega toga, ako da, kada, gdje, kako, zašto...jer nema baš neku mogućnost pristupa internetu za vrijeme predavanja...
Ajde ljudi, dajte neki prijedlog... i kaj niko više ne bi išao?
ja bi)) na kratko malo
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja sam bacila iskricu na vama je da se dogovorite pa mi javite ali ako ide i gospon doktor onda ljudi moji dogovorite nesto, tog covjeka jos nisam upoznala![]()
Ovaj, ak se u 8 nalazimo, ja moram krenut za sat vremena, pa bi bilo dobro da neko bubne vise neko mjesto, inace necu stic doc![]()
evo i ja bi došao ,,, ako mislite većerasIzvorno postao Peky
Nis ljudi, onda na trgu kod sata u 20:45 , pa cemo se tamo dogovarat...bilo bi lijepo da se svi pojavite koji ste rekli, da ne bi ja isla iz Samobora i zvisila tamo...
Nis od toga, malena ne moze doc, budemo se neki drugi dan nasli kad ce vise ljudi bit raspolozeno...
....eh, di su oni naši pravi sastanci tek sad vidim kolko nam je bilo dobro.........žalim vas,... i sad bum od tuge jednu pivu zdrmal
Svaka čast majstore, ovo kaj se u zadnje vrijeme tu odigravalo, neki kvazi-sastanci su jad i bijeda naspram naših nekad...Izvorno postao tomo
Nego, bumo se valjda opet organizirali, dobra stara ekipa, pa da vidiš jogurta po šajbi...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
daj nam vi pokazite kak treba))
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Da i sluze da upoznamo sto vise ljudi na forumu... kad se odvija svake 3 godine s istom ekipom naravno da bude udarno, al bas ne pridonose upoznavanju...ti sam znas sve popljuvatIzvorno postao whiteboy
![]()
Izvorno postao whiteboy
pa bilo bi u redu da se napravi nekakav sastanak, možda još i ove godine
na zadnjem sastanku bio sam okružen adminima, i to smo se našli negdje na trgu kolko se sječam.
veceras u 21h na trgu
ja ne mogu ali mozda vama ovaj termin pomogne da se nadete![]()
heheh LOL majstore...to su bili dani, onovili se dabog da...Izvorno postao whiteboy
@mala pokazal bi ja tebi svašta i 80% stvari za koje nisi ni znala da postoje![]()
Bookmarks