i znači samo skinem sa iprotebe.cz firmware za CID52 i flashnem ga na to? ajd da probamo...
e sad mi nije jasno koji da skinem... ima 3:
1. R1JE001
2. R1JG001
3. R1KG001
i kaj delam s tim customom? o.O
znam da sam ubitačno dosadan,ali niš ne kužim,čak i s tim tutorialima...![]()
Stavi ga, pomoću xs++- a, u tpa/preset/custom.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zadnji uredio ravilov : 08-06-2008 u 15:25 Razlog: koristi gumb EDIT!
A ako ne radi? :S
EDIT: ne radi...ovo je sad k530... i mislim da sam ga skurio...idiot...
Ovo je mozda krenulo od stavljanja patcheva, ali je zavrsilo u skroz drugom smjeru, pa sam prebacio u prikladniju temu.
@Anubis222,
Koristi gumb EDIT umjesto da otvaras zaredom nove postove.
A ako stavim EDIT oće li pisat tamo kao da sam stavio novi post? jer mi se ne da čekat 50 godina da netko skuži da sam editirao post...
Anyhow,izgleda da ga nisam skurio ali mi je nešto čudno...Flashao sam ga preko XSa na k610 (a mob je k530) ali on i dalje pokazuje da je k530...Moja dilema:za ubacivanje patcha,dal da koristim k610 firmware ili k530?
Čuj nisam se došao ovamo svađat s nikime,pa tako ni s tobom.Meni je ovo hitno,kao što je i pretpostavljam svakome tko to radi.Dobro,skoro svakome.Ja nisam nikad rekao da je ovaj forum podredjen meni,niti da ja zelim da bude podredjen meni.Ovaj forum koliko sam skužio postoji da pomogne ljudima koji pojma nemaju o pojmu.Ja sam jedan od takvih.Ali,jednostavno mi se ne da čekat,kao što sam već napomenuo gore,da netko slučajno pogleda ovamo i odgovori na pitanje. Toliko vremena nemam. A sad ako mi možeš odgovorit na gornje pitanje super,ako ne,molim te pusti me na miru.Može? Hvala mnogo na (ne)razumijevanju
Niti meni nije namjera svadjati se ni sa kime, ali mi je duznost upozoriti te da "hitnost" ovdje nema tezinu (flashanje i moddanje ionako nije pametno raditi kad ti se zuri), te da se otvaranje uzastopnih postova ovdje smatra spamanjem i kao takvo moze povuci za sobom i neke sankcije. Sad, tebi je na volju hoces li me poslusati ili ne. NHF. Pravila nisam izmislio ja nego cijelo vodstvo foruma, i ako hoces sudjelovati u forumu, morat ces ih se pridrzavati.
Sto se tice tvog pitanja, htio bih ti pomoci, ali nisam nikad imao takav problem, pa stvarno nemam pojma sto ti je s mobom...![]()
Ajd,ispričavam se...Zanio sam se...Moja greška i žao mi je...
@ masva: ajd probat ću u 530 pa ćemo vidit...
jel mi može netko malo objasnit kako ću instalirat driver za k610i da ga mogu spojit sa laptopom. instalirao sam xs++ da mogu napravit pach mobitela. al nemogu ga povezat s tim bez drivera
mobitel mi je bila neka zamjena pa nisam ništa dobio s njim. a gdje mogu nać te drivere sa cd-a originalnog
skinuo sam ovaj driver u zip formatu al kad ga otpakiram neznan kako da ga instaliram kad nema nikakve .exe datoteke sve su neki cudni fajlovi neznan na kojeg ću kliknit za instalaciju.
sad imam jos jedan problem instalirao sam ove drajvere al kad mobitel spajam sa setool-om i xs-om programi ga ne prepoznaju traže jako dugo konekciju s mobitelom i ništa. izbace mi sljedeće poruke
xs++
Error: Cannot open phone communication port
22:40:08| Disconnected... Unplug the phone
setool
Abort all operations.
Can't load ID loader !
Elapsed:45 secs.
neznam u cemu je problem možda nešto krivo spajam jel mi može netko objasnit zbog cega se to događa
Pa naravno da ne mozes nista kad to nisu driveri za flashanje. Da si prolistao malo postojece teme saznao bi to i sam.
Za XS++, SETool2Lite i ostale moras instalirati USB Flash drivere. Takodjer vec nebrojeno puta receno.
ma gledao sam ja već al ti drajveri koje sam skidao nisu .exe kao ovaj.
ovo sam tek sad vidio.
hvala.
Bookmarks