Otkad se je pojavio,stalno koristim www.salji.com
Posto sam cjepidlaka,volio bih da popravite ovo s kvacicama:
Inace,samo naprijed!
Pozdrav!![]()
Pozdrav, evo prije neš više od pol godine ja i moj prijatelj koji je isto sa ovog foruma(El Tompa) otvorili smo Šalji.com. Na početku smo mislili da neće bit niš od tog, a vidi sad pravi mali upload sajt. Imamo Već dva servera... Brzina i uptime su super pa Vas pozivamo da uploadate slike na Šalji.com. Hvala.
Evo par primjera kak izgledaju slike na forumu, thumbnailovi itd...
Thumbnail za forume:
Link za sliku: http://www.salji.com/show.php/144_privju.jpg.html
Direktni link do slike: http://www.salji.com/out.php/i144_privju.jpg
Svaka slika ima opciju da ju ocjenite sa ocjenom od 1 do 10. Što možete vidjeti ovdje http://www.salji.com/show.php/144_privju.jpg.html
Dozvoljeni tipovi slika .gif .jpeg .jpg .png .bmp .tif .psd
.ico
Max. velicina slika (MB) 3.50 MB(3670016 Bytova)
Max. slika odjednom 32
Slike možete uploadati preko Appleta, preko drugog URL-a ili preko svojeg računala.
Ako ste registrirani korisnik imate...
Promet za slike 5,50 GB
Max. velicina slika (MB) 4.00 MB(4194304 Bytova)
Max. slika odjednom za upload 1000
Imate mogućnost uređivanja URL-a slika.
Imate mogućnost dodavanja TAGova na slike, pomaže da ih google prije nađe i da vas se bolje nađe preko tražilice.
Imate mogućnost vlastitih FLASH galerija.
Imate mogućnost komentiranja slika.
I to sve BESPLATNO!
Što se čeka pravac Šalji.com![]()
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
Otkad se je pojavio,stalno koristim www.salji.com
Posto sam cjepidlaka,volio bih da popravite ovo s kvacicama:
Inace,samo naprijed!
Pozdrav!![]()
Jel mi možeš reći koji browser imaš i koji OS?
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
To se i meni događa, Na Operi 9.27 i XP Home
....
Ok, vidim, sad je i meni na Operi, inače koristim FF pa nisam ni zamjetio. Hvala na prijavi, riješit ću to što prije.
Opera 9.25 i Xp pro...
Evo dodani neki mali elementi dizajna (još to nije to) i blog smo stavili gdje će biti updejti itd. Više na www.salji.com![]()
Zadnji uredio xlr : 10-06-2008 u 20:23 Razlog: Šalji.com promjenjeno u Salji.com
Fala xlr![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Popravljeno. Probaj sada.
Radi, hvala.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Opet ja...
Sta se desilo?
Da stvarno....
A bas mi se svidjao...![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
može pitanje, što je bilo sa stranicom?
Znate šta je...
Na forumu svi preferiraju slike.hr, pa zato je manje ljudi na salji.com...
Hebiga...
Zakaj je ovo još uvijek sticky?
Stranica koliko vidim ne radi više.
Žao mi stranice jer sam ju dugo koristio. Sticky otkačen...
Ostavit ću temu otvorenu ako se netko od urednika iste mozda javi. Nepotrebni komentari nisu dobrodošli. Hvala!
Evo da se i odgovorni javi....šalji.com je "ošo" jer smo bili na serveru od jednog čovjeka koji je samo ispario a tako i taj server, a ja sam imo backup star mj dana tak da...ali smo zato pokrenuli novi servis Slike-slikice.com na vlastitom serveru...svi ste dobrodošli!![]()
WINNING HOST
cPanel 11, 100GB Prometa, 10GB Prostora na disku!BEZ reklama,BEZ smicalica.
O.K then.
Pošto je tema onda nepotrebna po pitanju samog naslova i sadržaja iste,skidam sticky i zaključavam.
![]()
Bookmarks