Evo,ja i frend otvorili hrvatski upload centar (za slike) poput imageshack-a
Nalazi se na slijedecoj stranici
www.salji.com
Ima mogucnost galerija...
Evo,ja i frend otvorili hrvatski upload centar (za slike) poput imageshack-a
Nalazi se na slijedecoj stranici
www.salji.com
Ima mogucnost galerija...
Pa bravo...gj m8....nego,jel vaša skripta ili?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Svaka cast ali zamjerka je sto se moze uplodat slika do 2 mb a ne vise,sad jel se može to u opcijama narediti il sta neznam...svaka cast na ideji...
Super projekt, bravo dečki.
Evo ja sam ga već i isprobao i odlično radi. A link sam stavio u Favorites.
Zato je tu uvijek rapidshare...![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
fora,simple i ucinkovito![]()
Dosta korisno, svida mi se sto ima i galerija slika, te privatni ili javni upload. Ali bas mi se ne svida dizajn previse...
(I nekako mi se cini da je ovo trebalo u drugi podforum, mozda u 'Internet stuff')
sviđa mi se, bravo...
After all...
Ovo je odlično. A što se tiče većih slika, može se sigurno napraviti, samo predlažem da se to onda i naplaćuje, pa ko voli nek izvoli.
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
Sony 24-70ZA/2.8, Sony 70-200/2.8G, Sony 16/2.8, Sony 50/2.8 makro, HVL-58M (2)
ne uspijevam se registirrat. kaze, da se vratim jer je email adresa pogresna, a ispravna je..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja sam se uspio registrirat bez problema. Prva fotka je gore.
I moram priznati da mi ograničenje od 2Mb ne predstavlja problem. Ionako slike koje idu na forume i slične stvari se smanjuju i gledam ih držati ispod 200kb da se brže učitavaju (nemaju svi 8Mbps link), a ono kaj trebam nekom poslati većeg, koristim www.yousendit.com gdje mogu poslati 100Mb u komadu.
Bravo dečki. Sviđa mi se brzina početne stranice. Vjerojatno će se usporiti kad pomećete reklame (što je za očekivati), ali je bitno da ne upadnete u zamku s natrpanom prednjom stranom.
Mislim da će imageshack, kaj se mene tiče, zvisit.
Preporučam, zbog vaše i korisničke sigurnosti da ubacite kod registracije upis koda sa slike i aktivaciju preko maila, da ne bi imali spama.
U svakom slučaju
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio zbozic : 13-02-2008 u 10:17
Sony SLT-A77, A900, Sigma 18-200, Minolta 50/1.7, Samyang 8mm, HVL-F56M, Arax 35/2.8 T/S; 80/2.8 T/S
hvala svima na podršci![]()
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
evo već 24 slikeuploadano i da da kažem kada se regate imate svoju galeriju i možete uploadati slike do 3,3 mb
![]()
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
email adresa mi nije hotmail nego gmail
aj posredite to jos malo, zapocnite reklamiranje na veliko, ulažite u to sto vise, i obogatite se![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
hehe, kavi oglasine postoji to u našem jeziku barem ne još
![]()
Link je već na indexovom forumu i e-fotografiji forumu.
puno hvala zbozicu vec sam vidio![]()
Evo Šalji.com u novom ruhu, novo sveslike stare su ostale online na starom serveru tako da nema brige. Provjerite novi šalji.com www.salji.com
![]()
Sve je to super, ali ipak se moglo malo poraditi na dizajnu, odnosno mogao se ubaciti jer ga - nema.![]()
Bookmarks