sve mi to smrdi, baš kao i ZN5. još ga nema na GSM areni, tako da ni sam ne znam... previše je vremena prošlo, a njega nema...
http://www.gsmarena.com/motorola-phones-4.php
![]()
-quad-band EDGE,
-MOTOMAGX Linux OS,
-100MB of built-in memory, microSD card support,
-Wi-Fi,
-5mp camera.
http://www.boygeniusreport.com/2008/...lled-hands-on/
sve mi to smrdi, baš kao i ZN5. još ga nema na GSM areni, tako da ni sam ne znam... previše je vremena prošlo, a njega nema...
http://www.gsmarena.com/motorola-phones-4.php
![]()
covjeku prodje volja da kupi motorolu kolko kasne... ili pocne se nes pricat o nekom novom modelu pa ga ovi otkazu...
ako ovak nastave nece jos dugo.
a inace ovaj mob super izgleda i mislim da bi bio uspjeh da ga sto prije izbace![]()
da, super izgleda... kao i većina ostalih motorola... a sad, pitanje je hoće li izaći...
makar, trgli su se sa Z10 modelom... mogli bi uskoro.
Dok ne vidim ne vjerujem, sve su to prototipovi, photoshop igrarije, a jako malo stvarnih pomaka ka trzisnoj ponudi. Dojma sam da je i zadnji vlak prosao.
Motorola previše kasni da bi uhvatila korak. I mislim da iz nekog čudnog razloga ni ne žele natrag na "vrh".
Dok ne dođe na tržište ne vjerujem!
Na ovom forumu pricamo uvijek samo o Motorolinom mobilnom odjelu, apsolutno je irelevantno sto radi ostatak koncerna. Kapitalizam je takav, ako se taj mobilni odjel ne trgne i ne pocne konacno poslovat u plusu, odose mobiteli u nepovrat. A ostatak grupacije posluje i vise no pozitivno pa ne znam koliko ce oni dugo htjeti tegliti parazita.
Motorola je stvarno jadna, oni kad kažu da će novi model doći dođe za 1 godinu isto kao i ovaj model, dok Nokia ima već N95 8GB Motorola tek za 1-2 god izbaci model koji je hardware-ski toliko blizu Nokiji...
Isto kao i s softwareom, kad neko vidi moju Motorolu " vauu kako je j*beno dobra, jel moreš meni kak deti takav softver gore na moj mob?!? "
a kaj to znači nama kaj je nama motorola toliko dobra ( nama modderima ) kad 80% korisnika motorola nezna uopće za modding!!
Imao sam u rukama V9 i ima software ko i V360 i nadalje, a mob je predobar kakve sve funkcije može imati kad se modda, al opet kaj to znači kad neznaju ljudi to raditi.
Pa SE K700i ima bolji software od V9 što je ........
|\/|0T0r0La
Čemu kamera od 5mp kad nema autofokus?![]()
makar da u ocima ljubitelje Motorole taj mobitel bude u rangu sa konkurencijom.
bez obzira na to i ovaj model pokazuje da Motorola zaostaje i da je predstavila ono sto je vec davno vidjeno.prije je Motorola bila inovativna i uvijek u necemu ispred konkurencije,a danas?!Čemu kamera od 5mp kad nema autofokus?
Sa takvom kamerom teško da mogu da se približe konkurenciji.. Kome je bar malo stalo da ima telefon sa pristojnom kamerom svakako će zaobići ovaj telefon. Meni lično se ovaj telefon po dizajnu i funkcijama sviđa, i verovatno bih ga uzeo u razmatranje za neku sledeću kupovinu da ga nisu upropastili sa kamerom.![]()
Zadnji uredio popac86 : 02-06-2008 u 15:32
Motorola je pala na 9% trzista,a nekad su bili broj 1.i ove sve najave koje vec predugo cekamo samo potvrdjuju nered u razvojnom odjelu!
Bookmarks