Sto bi preporucili, trenutno je najpovoljniji LG u Tele2 ponudi, al sto se jos nudi u tom cjenovnom rangu, cak nevezano jel novo ili omalo rabljeno.. Preporuke, iskustva...
Sto bi preporucili, trenutno je najpovoljniji LG u Tele2 ponudi, al sto se jos nudi u tom cjenovnom rangu, cak nevezano jel novo ili omalo rabljeno.. Preporuke, iskustva...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Malo skuplja i polovna, al dobar izbor;
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...s-5982145.html
Testis unnus, testis nullus!
d500 il d600.
bolje d500 za soma kn rabljeni u vrhunskom stanju i jos ustedis 500 cuna
E na to bi odmah pristao.. Sam jos da prodaje netko provjereni...Izvorno postao marko6630
Jeszi razmišljao o Benq-Siemens EL71 ?? Čini mi se da je cijenom tu negdje...
ili LG "Šokoljada"... makar bi ja rađe uzeo novi EL71 nekg rabljeni neki...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
O cokoladici sam najvise razmisljao, jer je mob odista prekrašan.. Siemens ne bih..
Imaš ih kolko oćeš do 1000kn u plavom oglasniku samo da ne naletiš na nekog levata.
Ja ima el 71 crni i samsung d800 i mogu ti reci da sam sa el 71 jaaako zadovoljna,jedan od boljih kliznih telefona.Izvorno postao Trapavi
Lg cokoladu sam imala u rukama i njegova varijanta screentouch nis ne valja jer ako jaaaaaako ne pazis ode meni u nezeljenom smjeru,kaj da ti kazem kad mi je djelatnica jednog tele centra rekla kad sam se neckala izmedu tog telefona i jos jednog jeftinijeg da rade uzmem taj drugi jer da iskustva njihova bas i nisu neka(ona ga je imala u to vrijeme na koristenju da ga isproba).Nadam se da sam malo pomogla....
Bookmarks