ovako, maloprije sam si pokusao update-at software preko ovlastenog nokia update-ra koji sam dobio uz mob, nasao je tu novu verziju update-a i downloadao ju i poceo instalirat i u tom trenu se meni ugasi mob i sad ga ne mogu upalit....
sta da sad radim???
koliko kosta to?
jel mogu ja nekako sam vratiti stari software???
btw kako da stavim ovaj najnoviji software sto je izisao na nokia.com . u mene je music edition i kaze mi da imam najnoviji software , ali ja hocu ovaj da vidim kakav je. kako da to odradim
sto mislite, oce li mi uvaziti garanciju na software ukoliko je mobitel otvaran?? imam jos godinu i pol garanciju.
Ako si u Zagrebu javi se inovator-u s foruma.koliko kosta to?
Očito si nešto zayebao i obični usb kabel ga ne može spasiti.Eventualno box.jel mogu ja nekako sam vratiti stari software???
Firmware za N73 običnu ili ME edition ?btw kako da stavim ovaj najnoviji software sto je izisao na nokia.com . u mene je music edition i kaze mi da imam najnoviji software , ali ja hocu ovaj da vidim kakav je. kako da to odradim
Otvarao si ga isam,garanciju automatski gubiš,jedino ako se napraviš ludsto mislite, oce li mi uvaziti garanciju na software ukoliko je mobitel otvaran?? imam jos godinu i pol garanciju.i daš na servis i oni to ne skuže.
A zašto ga jednostavno ne PM-aš?
a jesam, sinoc mi se javio i pitao me iz kojeg sam grada i od tad nista, cijeli dan, a meni je malo hitno da popravim pilu...
a vjerojatno radi nesto i nije doma pa ce se javit valjda kad dode doma...
Radio si radnju u koju očito nisi upućen (update softa) tu si ga syeba i još si mobitel otvarao i izgubio garancijui sad želiš expresni povratak.Svak plaća svoje grijehe.
Btw. ne možeš inzistirati da ti netko u roku od 10 sati popravi mob a još pri tomu ima i obveza (faks,posao,privatni život...) ako ti treba popravak idi do mobisa i neka ti ga oni servisiraju i poprave.
cek samo malo...to nije nikakvo inzistiranje nego jednostavno da se dogovorim s covjekom... a jbt sta treba biti upucen da napravis update (prestrasno)... pitao sam jel netko ima broj jer na web stranici pise : Na pozive odgovaramo radnim danom, a ako ne možete upostaviti glasovni kontakt, učinite to SMSom, jer smo vjerovatno u tom trenutku nedostupni, odnosno zauzeti...
a posto na toj stranici ne postoji nikakav broj mobitela, PITAO SAM LJUBAZNO JEL NETKO IMA BROJ A TI MI CITAS LEKCIJU kako sam pogrijesio sto sam otvarao mob, to znam....
Bookmarks