Da,razumijem te 100%,ja sam poslao sluzbeni upit Mobisu hoce li mi popraviti slide ako ga donesem na servis,normalno rekao sam da imam njihovu garanciju i odgovorili su mi da nema problema,znaci to prihvacaju pod garanciju jer su i sami vjerojatno skuzili koja su to sranja od slidea...ne znam koliko to traje,meni su u Mobisovom servisu zamijenili kompletni ekran na N95 u ISTOME danu...
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
A jel zna netko da li su te popravke trajne ili se opet to nakon izvjesnog vremena rasklima?
Ovo sto Tiesto kaze, uljeva nadu (u brzinu servisa)![]()
za slide je samo pitanje vremena kad ce se rasklimat. ako ga mislis nosit u torbici trajat ce ti puno duze. Ali ja ipak vise volim klimav mob nego gay look![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
a pa kao da ce neko imat mobitel 2 godine...sve garancije vam traju toliko.kad se rasklima,na servis...3 put ga odneses.dobijes novi....i tak mozes dvije godine :-) meni je slide jos uvijek jako dobar.nit klima,nit se cuje taj famozni klik previse.sve normalno.
AKo vam tolko smeta napravite sta sam ja...skinuo masku...mako oprugicu s desne strane,ubacio 2 trakice da popune luft,vratio oprugicu i slide je savrsen vec mjesec dana...napominjem rizika nema..
Na jubito-u ima filmić kako skinit i popravit slide na N95 8Gb.
h**p://www.youtube.com/watch?v=_5tbTo2mtKk
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
ma znam za te filmice al nesto me strah bilo sta raditi na telefonu koji kosta toliko novca. A da li taj popravak u vlastitoj reziji ponistava garanciju ili ne?
Vise volim dati to strucnim ljudima koji i ako sta slome moraju nadoknaditi a ja ako sta slomim samo si natovarim nove troskove i mozda gubim garanciju![]()
Pa naravno da gubiš garanciju ako sam rastavljaš mobitel.
Ako go odneseš u servis i oni ti to poprave, onda ti garancija ostaje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
A ljudi da li je moguce postaviti neku sliku za pozadinu ali na cijeli displej a ne samo na ovaj srednji dio (gore dio displeja za prikaz sata, baterije, signala i donji dio displeja za text od tipki) ostaju crni, znaci zeljena slika nije rasirena na cijeli displej... moze se to kako sredit?
imas program...pic 2 theme...to si skines i tak si napravis sa slikom koju zelis temu!
Hvala, ali evo nadjoh neku temu koja me zadovoljava![]()
![]()
I naravno imam novo pitanje.
Kada se povezem sa racunarom u PCsutie modu, kako da po zavrsetku rada bezbjedno diskonektujem mob?
Kad je u pitanju onaj Transfer podataka, jednostavno kliknem na Eject i dobijem poruku da je sada bezbjedno da iskljucim USB, ali nikako da to skontam za PC suite.
Bookmarks