Odi na postavke, odaberi filtri> stvori novi filtar i napravi filtar sa imenom osobe koje želiš blokirati, odi na sljedeći korak i označi izbriši to.
Mislim da bi to trebalo biti to.
ovako zanima me kako na gmailu mogu blokirati određeni kontakt da više ne primam njegove mailove ni u pristiglu poštu ni u neželjenu poštu?
hvala
---------
Pazi na naslov drugi put.
xlr
Zadnji uredio xlr : 01-06-2008 u 21:57
Potpis nije u skladu s pravilima.
Edit by Sljaka
Odi na postavke, odaberi filtri> stvori novi filtar i napravi filtar sa imenom osobe koje želiš blokirati, odi na sljedeći korak i označi izbriši to.
Mislim da bi to trebalo biti to.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
A zašto je problem što bi ti pristizalo u spam folder? Inače otvaraš i te mejlove, pa bi ti smetalo ili...?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Čovjeka zanima da li se mogu mailovi s određene (znači sa jedne) adrese banirati, odnosno da mu ne dolaze. Ako je u pitanju jedna te ista adresa, onda ju se obilježi kao spam i ona će odlaziti automatski u spam folder. Problem riješen.
obilježim je kao spam ali opet dolazi u pristglu poštu.. trebao bi je nekako blokirati jer sam ovo pokušao već dosta puta i nemože raditi... inače taj mail je od hotmaila koji mi dolazi...
i još jedno pitanje uz ovo dali se može kako saznati ip osobe koja mi šalje mail... hvala
Edit by Sljaka
To još nisam vidio da ako obilježiš email adresu da ona i dalje pristiže u inbox. Jesi siguran da ta osoba svaki puta ne otvori neku novu, sličnu email adresu?
svaki put ista email adresa.... ni meni nije jasno kako to može biti .....
Edit by Sljaka
Jesi probao ovo šta sam ti napisao?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Moguće da je bug u gmailu. Vjerojatno postoji naćin za prijavi problema. Pronjuškaj malo.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ewww, mene zanima sljedeca (slicna stvar)
Da ne otvaram novu temu: ja sam otvorio račun na hotmailu, neki bezvezni, i kad sam si slao na svoju gmail poštu, došlo je u Spam. i tako uvijek, i to ne samo meni!
Jeli se to nekako može ispraviti?
Kad si slao sa svog hotmaila na svoj gmail, mailovi sa hotmaila su ti odlazili u spam folder na gmailu? Onda odeš u spam folder, selektiraš poruku i klikneš na "not spam".
Bookmarks