Ovako, imam jedan problem. Naime skinuo sam Profi Mail na savjet prijatelja i odmah ukucao postavke za Gmail i na prvi pogled sve je bilo u redu. Poslao sam sebi e-mail sa računara, uredno primio i zaboravio na to, misleći da imam novi program za e-poštu.
Neki dan, dok sam bio vani, otvorio sam taj Profi Mail, primio neku mapu (što mi se posebno dopalo, program omogućuje da se slike pregledavaju u prirodnoj veličini bez prebacivanja u memoriju telefona/kartice) i da odgovorim, kad ono ne može. Stiže poruka da postoji neka greška.
Zato molim sve da ako neko zna u čemu je fol, zašto mogu da šaljem e-poštu, a ne mogu da primam? Mislim da nisam pogriješio sa onim pop.gmail.com i smtp.gmail.com ili korisničkim podacima.
Još nešto, jeste li vi čuli za neki program koji je navodno napravljen od strane Gmail tima?
Hvala unaprijed!
Нека вечерас свако зна, да је Звездина побједа, нови шампион и тутула, наша Звезда је опет најбоља! Ове ноћи, са Сјевера, чуће се пјесма до јутра, за нашу Звезду из пехара много пива ће проћи венама!
Bookmarks