ja imam oko 1.5 km do centrale.......a ta centrala je u susjednom selu......
također sam čul mogućnost da ako škola (ili neka važnija ustanova) zatraži zahtjev za maxadsl-om da ga moraju dobit o ostala okolna sela.......
kaj mislite o tome??
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
nema zato jer njegva centrala nema taj router ili kaj se vec stavlja,i nije u dometu dsl signala, nisam ni ja imao, a imam osnovnu skolu i ambulantu i u dogovoru s doktorom smo rijesili ovaj i iduci tjedan do kraja instaliraju ta sranja u centralu,i onda uzmem flet i to je to! i jos jedna stvar za hacker-a,frend isto ima 01/2896 ko i ja predbroj, a on ima dsl a ja nemam, tak da te to ne zbunjuje , to ovisi na koju si postu spojen, a dostupnost adsl-a ovisi o centrali da li ona preusmjerava adsl k tebi.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
dobro to................
a jel mogu radit te popise na običan papir?? ili mora bit neki formular od t-coma??
mislim, oprostite na glupom pitanju.............al me zanima
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
A gledaj za takva pitanja nazovi njihovu službu ili otiđi do t-centra i pitaj...dobit ćeš odgovor iz prve ruke bez suvišnih nejasnoća oko toga...
Dakle da ti pojasnim situaciju....
Sa potpisima neces postici ama bas nista osim neugodnosti kasnije od susjeda da di im je dsl....
Sa nazivanjem SZK i psovanja i pravljenja "frajera" isto neces postici ama bas nista...
Moras biti barem unutar 5KM radiusa oko centrale da bi imao dsl,ali ni to ti neznaci nista ako su lose instalacije(t-comove,tvoje svejedno je),a ono sto pise da je pravilo da samo kod t-coma trebas biti unutar 5km....nitko drugi ti niti toliko nemoze pruziti bez t-coma....iskreno ja sam cekao oko 4god dsl,ali sam ga napokon dobio....u svakom slucaju strepljenje zlata vrijedi...
Sretno
![]()
Bookmarks