Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

pitanja u vezi adsl-a

Danas donio lik iz t-coma meni dsl i sve to spojio, sprobao koja je brzina .....
    Pitao ja njega dal ja imam pravo na 2 mjeseca flat, nešto je pričao da se moram aktivirati 1.10, onda imam, . nisam ga baš previše kužio, a žurio se kao da ide na vlak koji kreće za minutu. Pa jel mi može tko objasnit to u vezi 2 mj flat dsla.Jel imam pravo ili imam samo 1 mjesec?

Također problem sa adsl spliterom, na tavanu imam glavni vod, i od tud ide dalje do moje sobe i do druge sobe u kojoj je drugi telefon, e sad koliko sam skužio taj adsl spliter bi trebao postaviti na tavanu na glavni vod pa potom dalje od splitera do telefona u mojoj sobi i do durgog telefona, tako da mogu na oba telefona imat aktivnu vezu + internet. E sad kak se taj dsl ponaša na vremenske uvjete (hladnoću, toplinu), mislim elektroliti u njemu, i ostale stvari?

modem je (Kasada adsl router) na njemu je USB priključak i Lan priključak, dal mogu spojiti modem s kompom pomoću USB priključka (lik iz t-coma je reko da ima problema ako je spajano preko USBA), a meni bi trebao slobodan lan ulaz na kompu da mogu imat umrežena dva kompa, jel mogu to pomoću modema, ima na njemu lan 2, 3, 4, ali opet lik iz t coma je nešto spominjao da je to za televiziju.

evo to je uglavnom seve čega sam se sjetio!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alex1
    Danas donio lik iz t-coma meni dsl i sve to spojio, sprobao koja je brzina .....
    Pitao ja njega dal ja imam pravo na 2 mjeseca flat, nešto je pričao da se moram aktivirati 1.10, onda imam, . nisam ga baš previše kužio, a žurio se kao da ide na vlak koji kreće za minutu. Pa jel mi može tko objasnit to u vezi 2 mj flat dsla.Jel imam pravo ili imam samo 1 mjesec?

modem je (Kasada adsl router) na njemu je USB priključak i Lan priključak, dal mogu spojiti modem s kompom pomoću USB priključka (lik iz t-coma je reko da ima problema ako je spajano preko USBA), a meni bi trebao slobodan lan ulaz na kompu da mogu imat umrežena dva kompa, jel mogu to pomoću modema, ima na njemu lan 2, 3, 4, ali opet lik iz t coma je nešto spominjao da je to za televiziju.
    Imaš dva mjeseca, ali ako započneš koristiti sada, prvi mjesec će ti biti ustvari samo 3 dana (do kraja mjeseca), pa ako želiš iskoristiti puna dva mjeseca bi trebao početi koristiti tek 1.10. kao što ti je i rekao

I ja imam isti router i istina je da je puno više gnjavaže sa USB-om
    Najjednostavnije ti je spojiti oba računala u modem pomoću LAN-a i tada se svako računalo može spojiti na internet

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dark
    Imaš dva mjeseca, ali ako započneš koristiti sada, prvi mjesec će ti biti ustvari samo 3 dana (do kraja mjeseca), pa ako želiš iskoristiti puna dva mjeseca bi trebao početi koristiti tek 1.10. kao što ti je i rekao

I ja imam isti router i istina je da je puno više gnjavaže sa USB-om
    Najjednostavnije ti je spojiti oba računala u modem pomoću LAN-a i tada se svako računalo može spojiti na internet

Znači ak sam dobro shvatio ako se 1.10 akt imam cijeli 10 mj. i 11 mj free?

Šta se tiče umreženih račanala, ja želim da samo mogu s jednim na internet, a s dugim za živu glavu ne, tj da sam s jednim na internetu, i sa njim skidam podatke i spremam na drugoga, te potom na dvd.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači ak sam dobro shvatio ako se 1.10 akt imam cijeli 10 mj. i 11 mj free?

Šta se tiče umreženih račanala, ja želim da samo mogu s jednim na internet, a s dugim za živu glavu ne, tj da sam s jednim na internetu, i sa njim skidam podatke i spremam na drugoga, te potom na dvd.
    Tako je, ako želiš puna dva mjeseca flata, tek u nedjelju se smiješ spojiti

Kao što rekoh, možeš oba spojiti sa modemom jer on će ti ujedno biti i router pa će promet ići i preko njega, a ako ti na računalu kojim se spajaš nije shareana veza na internet, drugi se neće moći spojiti.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Blackberry Bold 9900&9700
    Operater
    VIP
    Godina
    54
    Bodovi
    10.345
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.345, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mislim da se je monter spojio sa njegovim korisnickim racunom da je isprobao ako radi i kako Alex1 kaze "isprobao brzinu" , tako de je vec aktivirao "mukte" mjesec.....
    Znaci najvjerojatnije jos 2 dana + 1 mjesec besplatnog flat-a.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Zabac1

Mislim da se je monter spojio sa njegovim korisnickim racunom da je isprobao ako radi i kako Alex1 kaze "isprobao brzinu" , tako de je vec aktivirao "mukte" mjesec.....
    Znaci najvjerojatnije jos 2 dana + 1 mjesec besplatnog flat-a.
    Nije sa mojim kompom, nego preko mog broja, tj preko svog kor računa. Jer ja mu nisam davao nikakve lozinke!?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Err nadam se da se nisi spojio s ADSLom na net!!!, jer ako jesi upravo si profuckao jedan mj flata!!
    Ugl ukratko, oni ti od tih 2 mj Flata, racunaju tekuci mjesec, odnosno mjesec kad se spojis, te drugi mjesec, nakon tog prvog. Konkretno za tvoj slucaj, ako si se ti sad spojio preko ADSLa, ovaj mjsece, dakle tekuchi mjesec, ondosno ovaj 9 mj, ti jos imas do 30.09.2006 1 mj flat-a, te jos onda u 10 mjesecu drugio dio flata. Da si priceko kak ti je covjek reko 10 mj, imo bi puna 2 mjseca flat, znaci cijeli 10 mj, i cijeli 11 mj., ovak si profucko jedan mj. flat ratea.

Za ove ostale stvari neznam to ce ti neko drugi rec ko vise zna
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt
    Err nadam se da se nisi spojio s ADSLom na net!!!, jer ako jesi upravo si profuckao jedan mj flata!!
    Ugl ukratko, oni ti od tih 2 mj Flata, racunaju tekuci mjesec, odnosno mjesec kad se spojis, te drugi mjesec, nakon tog prvog. Konkretno za tvoj slucaj, ako si se ti sad spojio preko ADSLa, ovaj mjsece, dakle tekuchi mjesec, ondosno ovaj 9 mj, ti jos imas do 30.09.2006 1 mj flat-a, te jos onda u 10 mjesecu drugio dio flata. Da si priceko kak ti je covjek reko 10 mj, imo bi puna 2 mjseca flat, znaci cijeli 10 mj, i cijeli 11 mj., ovak si profucko jedan mj. flat ratea.

Za ove ostale stvari neznam to ce ti neko drugi rec ko vise zna

Daj ti provjeri u korisničkoj službi,naime i ja sam se spojila sredinom mjeseca ( također sam imala dva mjeseca flat rate ) te se mi je računalo točno dva mjeseca od kada sam se spojila,tako da nisma izgubila dva tjedna,pošto sam se spajala sredinom mjeseca.
    ja sam ih nazvala i rekli su mi da od dana spajanja se računa točno dva mjeseca flat rata i tako je i bilo.
    Nazovi pa provjeri.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Blackberry Bold 9900&9700
    Operater
    VIP
    Godina
    54
    Bodovi
    10.345
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pepelepe
    Daj ti provjeri u korisničkoj službi,naime i ja sam se spojila sredinom mjeseca ( također sam imala dva mjeseca flat rate ) te se mi je računalo točno dva mjeseca od kada sam se spojila,tako da nisma izgubila dva tjedna,pošto sam se spajala sredinom mjeseca.
    ja sam ih nazvala i rekli su mi da od dana spajanja se računa točno dva mjeseca flat rata i tako je i bilo.
    Nazovi pa provjeri.
    Ako je to bilo tako onda ne vidim razloga da ce i u Alexovom slucaju biti isto.
    Svakako provjeri ali mislim da nebi trebao biti problem.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [3250] nekoliko pitanja
    By Tinkerbell in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 79
    Posljednji post: 09-09-2006, 12:26
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 15-01-2006, 23:23
  3. ADSL pitanja
    By Gruntovčan in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 19-11-2005, 15:26