Ak imsa garanciju nosi u servis![]()
Evo, imam dva (riječima: 2) problema:
1.) Baterija mi traje jedva jedvice jedan dan, uz štedni način, najslabije osvjetljenje, isključenim svim zvukovnim efektima, vrlo malo korištenje. Mobitel je star 5,5 mjeseci. Strah me je ostaviti ga preko noći da me budi jer ako se ugasi - alarm ga ne budi... kao ni mene. U Test meniju, podmenu Battery, imam niz vrijednosti koje ne kužim kaj znače.Vidi se nekakav kontinuirani pad vrijednosti.Imam i screenshot:
2.) Zeleni pixel...
Zeleni pixel koji se čas pojavi, čas ga nema. Koji put mogu vidjeti kako treperi (ko kad u daljini vidite svjetla, ili još bolja usporedba, zvijezde dok trepere). Na servis ga je uzalud nositi jer kakv peh imam, ovi neće ništ napraviti.
Meni nije tak važan ovaj zeleni pixel, nego baterija. Kaj da napravim. Kolega iz razreda isto ima KG800, i baterija mu traje 3 dana. I meni je trajala 2 dana (koji put i malo više). Napravio sam Factory Reset dvaput, i nisam ništ prčkao po softu... Zahvaljujem na prijedlozima...
Mario92, out.
EDIT: poboljšana slika
Zadnji uredio Mario92 : 27-05-2008 u 19:54 Razlog: Bolja slika :)
Ak imsa garanciju nosi u servis![]()
Ali mislim da neće priznati garanciju zbog toga...![]()
Zasto nebi priznali...nije ti telefon pao nit je fizicki ostecen....sam ti njega nosi u servis..
Imaš pravo... telefon nosim u onoj futroli (ne, nisam gay), nijednom nije pao, nema skoro nijedne ogrebotine, samo kaj nisam formirao bateriju kak treba... ali bi moglo upaliti.
Offtopic: da li mogu zatražiti update firmwarea dok je na servisu?
Ok, zahvaljujem, idem vaditi rezervni mobitel: Siemens CF75![]()
LG ostaje kod mene: napravio hard reset i baterije traje već 2 dana....
Ova tema može pod lock ili neka ostane otvorena za neke druge probleme.
Mario92, over.
Bookmarks