potraži malo na searchu....naći ćeš isto i za v525....pa to ti vrijedi i za v550
Sta mi sve treba da bih dekodirao v550 i kako se to radi?
potraži malo na searchu....naći ćeš isto i za v525....pa to ti vrijedi i za v550
ima mi tko volje malo objasnit sto i kako, ukratko?
imam ja
uglavnom, prvo i osnovno što trebaš jest to da instaliraš dobro svoju motorolu na komp.
potreban ti je data kabel.
kad ukopčaš mob, trebaš drivere... oni su ti ovdje LINK
zatim, kad ti mobitel uredno prepozna komp, skini MST8
odaberi svoj model, i jednostavno klikni na unlock. mobitel će ti se prebaciti u takozvani bootloader mode, i nakon toga će ti program početi sa fazom unlocka. Slijedi samo upute programa ( pažljivo ), i on će te dovesti do unlocka.
nakon toga, možeš ubaciti onaj flash koji sam ti dao u temi "molbe/zahtjevi za fileove", također preko istog programa. dakle, postupak se zove flashanje.
Za sve nejasnoće se slobodno obrati ovdje.
Evo ti još jedna vrlo korisna tema o unlocku. na prvim stranicama ćeš naći i za tvoj model, prema malo drugačijem objašnjenju.
Unlock - Otključavanje motorola
EDIT: i kao početniku, toplo ti preporučam da proučiš ovu zanimljivu i vrlo korisnu temu gdje imaš doslovno sve na jednom mjestu.
Poštovanje, GoGs.
Zadnji uredio GoGs : 19-05-2008 u 23:17 Razlog: dodavanje pomoćnog linka za početnika.
puno puno hvala,
uspjelo je, bar koliko mi se cini, sad cu jos vidit da stavim novi flash
imaj na umu da postoje MP-i koji zaključavaju mob, da se ne iznenadiš....
eto ako tko moze pomoc
iso sam stavit onaj monsterpack na v550 i sad mi kad ju palim samo zasvijetli tipkovnica i nista, napravio sam i beckup sa FB3(ali nije bilo V550 pa sam stavio V620) a i kad njega vatim isto
sto mi je sad cinit?
Ponovno flashaj,s tim da ces prvo uc u boot mode (*# i tipku za paljenje zajedno stisni),i zatim ubost kabel. Koristi RSD Lite program za flashanje ako s FB3 ne ide. Nadam se da imas MP koji je kompatibilan s tvojim mobom...
imam, imam i beckup ali sto god da napravim isto je, eto flasham po 8-mi put
Nece ti ni osmi put proc,kad je tako. Lijepo si skini koji drugi MP i flashaj ponovno. Obrati paznju da nisi ispraznio bateriju od tog silnog cackanja,jer prazna baterija + flash = nevolja...![]()
ali zasto kad vratim vodafone beckup sa FB mi je isto, a on je radio
sad se puni, al nebi reko da je do baterije
ok kako ju onda napunit?
btw boot loader napise batery ok
Ak pise da je O.K,onda udri flash. Taj backup si napravio kako si napravio,i valjda ti je jasno zasto ne radi...
a jasno mi je
ima mozda netko tko bi mi napravio backup sa svoje?
eto sad sam stavio ovo http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=3121
i mob se upalio
znaci nije do baterije
jos kad bi na to mogo stavit hr bilo bi i ok
I jel sad sve u redu...?
da, al ja nebi taj soft.
i sad moram vidit dal mogu HR ubacit
Mozes,al iskreno,nemam pojma koji LP ide na V550. Znat ce GoGs...
Bookmarks