Imam motorolu V550 soft je originalni R376_G_0E.65.27R i flex SE5109AXXXX056 (od v620). Htio bi staviti nesto novije, ali nemogu naci nista kaj jos nema nista novog. Na ovoj kombinaciji me malo iritira brzina menija, a posebice brzina slikanja, odnosno procesiranja prije save-anja. Stavio sam onaj mali flex od V3RAZR, i uocio promjenu u brzini slikanja i save-anja, ali je problem kaj nema, barem ja nemam MENI, tj. crni ekran, samo par ikonica od mreze, baterije i sl. Ali sam pomocu soft-tipke usao u kameru i skuzio da skoro trenutno procesira sliku i gotovo odmah ponudi save-anje, dakle ima razlike u brzini. Znam da taj flex nema nista u sebi, ali zvukovi i slikice se lako daju naknadno ubaciti, ali je problem u meniju.

Dali uopce taj flex radi na V550 ili samo na seriji modela prije (V300,500,600) ? Ili ja neznam kako da ga stavim. Probao sam ga stavljati i preko PST-a i preko MultiFlashFlex i isti vrag sam dobio.

Uglavnom ako mi mozete reci koja je najbolja kombinacija softa i flexa za moju V550? Svi spominju R376_G_0E.65.25R soft dok ja kolko sam skuzio jedini tu imam 27R, jel to dobro ili lose ?

Unaprijed se zahvaljujem na pomoci!