Mislim da si sve to spojila a sto se programa tice probaj s ova dva.
Cyberlink PowerDirector i InterVideo WinDVR oba programa su komercijalna pa tako da za ostalo ces se sama morat pobrinut
Trebam neke stvari sa video kazete prebaciti na dvd. Spojila sam video preko scart-cinc kabela na Scart-adapter, a iz njega s-video kabelom na Cinergy 1400 DVB-T TV karticu, i nadam se da je to u redu. Kako u VirtualDub-u naći sliku i početi snimati? Kazeta u videu radi... unaprijed hvala!
Mislim da si sve to spojila a sto se programa tice probaj s ova dva.
Cyberlink PowerDirector i InterVideo WinDVR oba programa su komercijalna pa tako da za ostalo ces se sama morat pobrinut
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Kakav izlaz imaš na videu? Chinch ili scart?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako si sve spojila u TV karticu, trebalo bi biti dovoljno da imaš uredno instalirane i drivere od TV kartice. Ako s tim nemaš problema onda otvori VirtualDub i pod File nađi opciju Capture AVI gdje odabireš izvor signala (u tvom slučaju TV kartica).
Kad ti se pokaže slika onda u izbornicima Capture odabireš Capture video (F6 kratica). Pod File možeš podesiti gdje da ti sprema film: File - Set capture file. Pročačkaj opcije, vjerojatno ćeš skužiti.
ps: ovo su koraci za VirtualDubMod (neznam koje su razlike u odnosu na VirtualDub, al da se ne iznenadiš ako slučajno kod tebe nema neke opcije).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Video mi ima scart izlaz,i spojila sam ga preko scart adaptera sa s-video kabelom na tv-karticu. Slike mi nema u VirtualDub-u, a kad sve podesim i idem na Capture - Capture video pojavi mi se ova poruka, "Unable to open file "" for write: The system cannot find the path specified".
Koliko priključaka ima s-video kabel?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
kako misli koliko priključaka, jedan
Da ne otvaram novu temu, jel netko zna kako prebaciti sadržaj na PC sa zaštićene VHS kazete? Nosio sam u jedan foto studio gdje to inače rade ali čovjek mi kaže da nemože prebaciti na DVD jer je kazeta zaštićena od presnimavanja. Kako uopće razbiti tu zaštitu?
isto kao i sa ne zaštićene... tv kartica ili video capture kartica hvata video signal koji nema veze sa zaštitom kazete
OK, hvala, a sad pitanje koju video capture card kupiti, nešto najjeftinije, a da služi svrsi? I da ne zaboravim, kad sam doma puštao vhs na svome videorekorderu nije bilo tona bilo da sam spojio preko scarta ili RF kabla, a kad sam pitao dečke u studiu, rekli su da je kod njih bilo zvuka.Vjerovatno moj video nije posve ispravan pa me zanima hoće li biti na kraju zvuka ako prebacujem to preko TV kartice?
to ne mogu reći... to ovako napravi... uzmeš tv karticu (gigabyte global 180kn)... spojiš u tv karticu s videom preko videovog RF-a... sad za zvuk ne znam..
S-video mi ima 4 pina, ali toliko mi ulaza ima i u scart-adapter i u TV-karticu, pa zato neznan zašto bi to bia problem...
Problem je što takvim kabelom ne prolazi odgovarajući signal. Kasnije ću ti staviti link na rješenje. Moram potražiti taj link.
Dakle ovako, prema ovom linku http://pinouts.ru/VideoCables/svhs_scart_pinout.shtml čini se da je sve u redu, ali kad se pogleda ovo http://pinouts.ru/VideoCables/VideoTvScart_pinout.shtml onda se vidi da to tako ne može funkcionirati.
Rješenje je slijedeće prema ovom linku http://pinouts.ru/VideoCables/svideo2RCA_pinout.shtml treba spojiti:
RCA Composite Ground sa 18 Video In Ground na Scartu i
RCA Composite Signal sa 20 Video In na Scartu
Zadnji uredio Sljaka : 17-05-2008 u 21:56
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovo sam pogledala ali mi nekako još nije sto posto jasno kako ću onda sve pospajat...?
nisam ništa uspio složit...imam ovu karticu AverMedia AVerTV Hybrid Volar HX
Zadnji uredio gembo : 19-08-2008 u 11:29
Bookmarks