ovaj problem mi se desio. imam nokiu E50 i sonyericsson k770i. i za jednog i drugog poseban program za prabacivanje sto fileova/kontakta/blabla...
sinkronizaciju sa E50 sam napravio tako da svaki put kad sam doma i ukljucen mi je BT na mobitelu, automatski se prebace na kompjuter sve slike/kontakti koji su novi, dakle kao neki update jel...znaci sve je ok funkcioniralo dok nije dosao k770i sa novom sim karticom i jos otprilike 200tinjak novih kontakata koji su mi prebaceni u komp ali naravno preko programa za seonyericsson.
i sta se sad desilo?! kad sam ukljucio BT, automatski mi se na SIM karticu koja mi stoji u E50, prebacilo sve kontakte koji uopce postoje na kompjuteru!!!! i naravno...poludio sam...
sada me zanima, s obzirom da nema UNDO opcije, di cu ja sad nac te kontakte koje sam prebacio sa SIM kartice koja je bila u K770i, i naravno obrisat ih?! odnosno, zanima me jel ih mogu nekako odvojit, da te kontakte sinkronizira odvojeno-> dakle SIM 095 da se sinkronizira samo sa prvih 200kontakta, a SIM 098 sa ostalih 200 kontakta (otrpilike receno)???
EDIT: znam da ih mogu nac u outlooku, ali jel se mogu sortirat da mi se vise ne mjesaju kad ih prebacujem odnosno radim BACKUP za E50???
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks