Družim se već par mjeseci sa 6233 i mogu ti reći da meni odlično paše taj soft. Brz je i stvarno nemam nekih prigovora, već samo riječi hvale. Nažalost, symbiana u životu nisam imao u rukama jer sam židof dati veće pare za mobitel.
1. Po meni su poruke dobro složene, tak mi je svejedno jel prvo upisujem kome ide poruka ili sami tekst. Tak i tak ću i jedno i drugo morati napraviti. Ovo za povezivanje par slova sa imenom nisam još nigdje vidio (napominjem, symbian mi je totalna nepoznanica), no odlično mi je što ima ono "Posljednji kontakti" gdje je ispisano mislim 20 zadnjih kontakata kojima si slao SMS/MMS. Dosta mi skraćuje vrijeme ponekada
Velim, vjerujem da tebe smeta, no meni je ovo odlično riješeno naprema starim mobitelima koje sam imao.
2. Tu se slažem sa tobom. Niti ne znam na što točno misliš (imam ideju i mislim da sam to isprobao jednom), no to mi je isključeno. Porihtao sam si meni sa ikonicama kako meni paše kao i najčešće korištene koje sam stavio na smjerove PAD-a.
3. Opet se slažem s tobom, no MP3-ce slušam preko zasebnog playera. Ali da, malo sam se teže naviknuo na njegov defoltni music player.
4. Ne kontam na kaj misliš ? Pa staviš slike gdje god želiš da ti save-a. Ideš po folderima i nađeš gdje si ih postavio da se spremaju (meni je oblik "Slika###", iako se to može isto po želji promjeniti da se ručno stavljaju naslovi). Moram iskreno priznati da te nisam baš ovdje najbolje skužio.

Odgovori uz citat
.
iako je 6300 meni prvi S40 mob... zašto, evo:

Bookmarks