meni je jedino mali bed kod svih tih mobitela to što im se dosta brzo izgebe zaštitna plastika od displaya....eto, zasada je sve 5
Prednosti: dizajn i materijal( sjajno se drzi u ruci), kamera, blic ( do 2m u mraku), ekran, izbornik, oprema u paketu, transflash kartica i prosiriva memorija, 3D zvucnici i svijetla u njima, i ima jos neikh stvari kojih se ne mogu sad sjetit. dodajte vi. A sad mane ili minus, kak vam odgovara: 1. spor je da stvarno boli glava, uzas, , nema snimanja videa, i ostalo vi dodajte. ali stvarno je spor. ako netko zna kak to rijesit nek mi pomogne. koji flash i flex tome moze pomoci.
meni je jedino mali bed kod svih tih mobitela to što im se dosta brzo izgebe zaštitna plastika od displaya....eto, zasada je sve 5
a probaj malo pobrisat one melodije sklike i sl koje ti se ne svidjaju i koje ti samo smetaju...Izvorno postao BlueNeon
Pitanje:---kakova je baterija koliko traje??
Izvorno postao jdabic1
a za kaj ce mi onda kartica i tolikoi memorije ak se softver nemoze nosit s tim? baterija mi traje najduze 4 dana, ali to je da igrice i fotic ne taknem, ali to je stvarno maximum.
a tak ti je to ...svaki mob ima svoje prednosti i nedostatke iako sam ja sasvim zadovoljan s e398-icom...Naviknes se i nije bed....Na karticu sam si stavio mp3-ce i tu i tam ih slusam, a i trajanje baterije je sasvim prihvatljivo...brijem da na drugim mobovima nije nish puno bolje
Izvorno postao brankach
Slazem se da svaki mob ima prednosti i mane, ali ja stvarno ne kuzim zbog cega nisu napravili soft koji moze sve to tjerati bez problema. ja sam imao alcatela prije toga i prema e398 je ptica trkacica, naravno samo u brzini. mob je savrsen, cak mi je bolji od k700, ali ta sporost je ubitacna
jel zna ko kak se ubacuju teme u e398 i di ih naci?
Bookmarks