f10 pretpostavljam d aoznačava broj fixeva, a 5 od 8 broj kombinacija . . .
ako je tako, moraš pogoditi sve fikseve i najmanje 5 parova u kombinacijskoj skupini . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ako je tako, moraš pogoditi sve fikseve i najmanje 5 parova u kombinacijskoj skupini . . .
u čovjeće...pa kud 10 fixeva...lol...
uglavnom slažem se sa bbbrljom i potpisujem njegov post...
e hvala na to sam i mislio.........
Izvorno postao GoranZagorje
u čovjeće...pa kud 10 fixeva...lol...
uglavnom slažem se sa bbbrljom i potpisujem njegov post...
mah igrao sam bezveze.......svi fixsevi su ili 1,05 ili 1,10.....fixeve sam pogodio samo jos trebam tih 5 kombinacija pogodit (ti su od 1,80 do 3,00).......
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
mah igrao sam bezveze.......svi fixsevi su ili 1,05 ili 1,10.....fixeve sam pogodio samo jos trebam tih 5 kombinacija pogodit (ti su od 1,80 do 3,00).......
Aha...e pa sretno ti onda bilo...
Inače ja kad igram složim si sistemac 3-5 , lupim 3, najviše 5 fikseva...najmanji dobitak oko 100kn za 20 uloćenih...ali ovi parovi koji ulaze u sistem ne smiju biti manji od 2...
Inače ja kad igram složim si sistemac 3-5 , lupim 3, najviše 5 fikseva...najmanji dobitak oko 100kn za 20 uloćenih...ali ovi parovi koji ulaze u sistem ne smiju biti manji od 2...
ok hvala na savjetu ovo mi je prvi put da igram na kombinacije itd. ......ako pogodim jos tih 5 kombinacija dobit cu 400kn........samo jos jedno pitanje sta ako pogodim 6 ili 7 kombinacija iznos mi se povecava ili ostaje isti???
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
ok hvala na savjetu ovo mi je prvi put da igram na kombinacije itd. ......ako pogodim jos tih 5 kombinacija dobit cu 400kn........samo jos jedno pitanje sta ako pogodim 6 ili 7 kombinacija iznos mi se povecava ili ostaje isti???
Bookmarks