= Citat = Izvorno postao maxx75 Pregledaj post
Evo da i ja dam (skromana)doprinos ovoj temi..
Mislim da sam među prvima kupio e51,bilo mi hitno pa mi se učino dobar mob...davaj to mali(u mobisu)govorim ja..
eh sad jel dobar mob?pa i je i nije..
u usporedbi sa 6310 i 6230i koji su bili(svaki u svoje vrijeme)fenomenalni mobiteli a koje sam ja prethodno imao,ovaj je paaaa...ništa posebno..
ja sam od onih kak se kaze,heavy usera,uglavnom razgovori..
baterija razočaravajuća,ok punim svaku veče,svaku drugu kako kad..al i nije to neki problem sad..
više me pati prašina ispod poklopca za ekran,već sam dva puta bio u mobisu da ga očiste..i plus što se užasno lako ogrebe..
lijeva tipka za menu,često smrzne..jbg,pali gasi..nema druge..
wlan i dalje radi fantastično,da kucnem u drvo(glavu)..
prvi moj sybian mob.ali uopće me nije oduševio..neke stvari su fenomenalne a neke totalno idiotske..
sve u svemu,..prilično dobar all round mob.recimo ko golf među autima..neatraktivan,u ničemu pojedinačno prvi,a u totalu uvijek među prvima..
Ne bih se stobom mogao sloziti...bar ne u svemu...ja mob vec imam 5mj,prasina mi se zavkla jedino kod lece od kamere,ali skoro pa nezamjetno,nema utjecaja na fotke...
Tastatura mi je super,ama bas nikakvih problema tu,ove sastrane su trvrdze malo al cisto stvar navike...
Na ekranu jos uvijek imam plasticnu naljepnicu,super se drzi a stiti ekran od svih grebanja!!bio je na podu vec 4 puta,nema ni jednu crtu tako da sam i tu zadovoljan!kuciste se isto tako super drzi,nema nikakvih klimanja ni lufta,mada se ljudi dost zale na poklopac bat...jbg,kako kod kog...software...e sad,neke aplikacije se ne daju da ih jebes,jednostavno nece radit il restartaju mob i prc...al opet,ima ih za svaku stvar miljun pa se da nac zamjena!jos ak imas certifikat,jos bolje!
Bat i velicina ekrana su mi jedine zamjerke!oboje je moglo bit vece/jace nista nije savrseno...
Izgled je meni super,jedna od ljepsih nokia al opet,kako kome...
Wlan takodzer idalje radi savrseno...jos da izadze opera mobile koja RADI...i sve super...
Eto tolko o mom vidzenju moba...