...Starcraft, Total Annihalation, Quake III, Unreal Tournament 2003...
Stvar je ovakva. Imam dva kompa kod kuce i umrezeni su. Trebam igru ili vise njih a da ih te dvije moje kante mogu podignut.
Prva konfa: AMD Athlon 64 2.0Ghz,1,5GB ram-a i graficka od 256 mb.
Druga konfa: AMD Athlon Xp 1.7Ghz,i 256 mb ram-a s grafickom od 64 mb.
Igrao sam jucer s frendom Call of duty 1 i sve je 5,al sama igra ne nudi neku strasnu zabavu i multiplayer opcije su same po sebi u banani (mozemo samo ganjat jedan drugog po mapi i to je to). Neznam bi li kompovi podnijeli dvojku (COD2) Dakle,trebam igru u kojoj mozemo igrat ja i frend jedan protiv drugog ili ja i on zajedno protiv drugih (kao sto su npr botovi na unreal tournamentu) i slicne stvari. Bila to ratna igra,voznja auta,ili bilo kakva druga igra,s tim da je interesantna i da se moze igrat u mrezi dvaju racunala. Samo da mozemo igrat jedan protiv drugog i mi protiv drugih u okvirima igre,a ne putem interneta i sl. Molim preporuke s obzirom na konfe koje imam. Hvala!![]()
Zadnji uredio Smuchac : 18-04-2008 u 13:51
...Starcraft, Total Annihalation, Quake III, Unreal Tournament 2003...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kompovi su uspjesno prozvakali COD 1 i 2,i jos cu nabavit UT i to je to. Hvala!
EDIT: Ima li netko iskustava za Medal of honor u multiplayer modu. Oba CDO-a sta imam ne mogu stavit botove tj neke druge vojnike i sl da mi budu neprijatelji,pa da ih ja i frend tamanimo,vec samo mogu ganjat frenda po mapi,a to nije zabavno,i naprotiv,dosadno je...
Zadnji uredio Smuchac : 19-04-2008 u 20:21
Ja bi trebao neku vožnjicu, tipa nfs da napravim utrku protiv frenda.
Oboje imamo ADSL, tak da to nebi trebalo biti problem, ja imam dosta staru masinu 3 celeron na 1066mhz, 120FSB, i 512Sdram, probao sam nfs carbon, vrti mi ga ock, tu i tam malo trzne slika dok je gužva....
NFS Most Wanted 1 mi se najvise svidio od svih NFS... pa ti vidi
###1410989180026
Mislim da postoji multiplayer verzija GTA Vice City-a,ako ćeš igrat s frendom,nije loša igra...a ako može san andreas još bolje
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
probaj pucačinu XIII, trackmania united, warcraft 3......
moj prijedlog![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
team fortress - mislim da ne treba predstavljati
tactical ops - CS stil na unrealovom engine-u - odličns zabava
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Neku simulaciju vožnje možda? onak flatout 1/2,Podrzava to multiplayer, neki džipovi i tak sličnoga, pucačine mi baš nisu nešto privlače.... probao call of duty 2, ono jedan drugoga napucavamo po mapi, nije mi baš nešto...
dota ili ti warcraft 3 frozen throne dosta komplicirana al jebena igra
kad se tu vec prica o multiplayer igrama, i h4ck3r je spomenuo xiii, jel neko zna jel se moze igrat preko interneta (ja nisam uspio, mogo sam igrat samo sa botovima)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kaj se tiče xiii neznam kak to ide za multiplayer, jer imam piratsku verziju....
pa odeš u multiplayer i tamo stisni na Ubisof Server.....nešto..... i moraš se registrirat....
neznam jel to radi, jer nisam pokušavao........
ja sam samo sa frendom igrao prek LAN-a i mogu reć da je ludo, makar bi bilo bolje da ima više igrača.....
oprostite na off-u........
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
Bookmarks