-preko Xfire-a!![]()
Kako pronaci servere za igranje na MOHAA?
-preko Xfire-a!![]()
The all-seeing eye. Samo ti treba reg fix da bi igrao na serverima za original igru.
-Xfire ti je bolji i besplatan i sam ti izlista sve slobodne servere!Izvorno postao SEGA
Kako mislis slobodne servere? Ne igram bas previse igre pa tako nisam ni probao xfire, zato necu govoriti da je nesto od gore navedenog bolje. Jednino da kazem kako je i the-all seeing eye besplatan, samo dobijes poruku da nisi platio i kliknes later.Izvorno postao Osvetnik 88
Instalirao sam Xfire i probao se spojiti na vise od 20 servera, al je uvjek request time out!! Zar bas nitko ne igra na netu ili je nest drugo?
Jesi skinio reg fix za igranje na netu?Izvorno postao Crash&Burn
EDIT: Evo da ne trazis: link skines si ono Done by Deviance & Fairlight
EDI2: Također ne zaboravi na consolu i reconnect, barem 1 put reconnectaj prije nego sto odustanes od pojedinog servera.
Zadnji uredio SEGA : 04-01-2007 u 22:34
Nisam.......Izvorno postao SEGA
EDIT: Napravio sam sto si rekao al je opet isto onako
Zadnji uredio FatalERROR : 04-01-2007 u 22:41
E pa skini, bez toga nikako na net igrat mohu.Izvorno postao Crash&Burn
![]()
Znas da trebas 1.1 patch i crack također?
DI da skinem patch i taj crak za patch?Izvorno postao SEGA
Crack imas na gore vec navedenom linku, skines si onaj Done by Deviance & Fairlight kao i reg fix. Patch potrazi 1.1 us/uk, ako ti bas ne bude htio pc instalirati taj skini ger 1.1 patch, link za patch bih trebao i ja malo potraziti.Izvorno postao Crash&Burn
Evo link: http://browse.files.filefront.com/Me...owsefiles.html
Prvo znaci instaliras igru, stavis patch, crack, zatim reg fix, upalis igru, igras. Uzivaj.![]()
Sad sam skinuo 1.1 patch german, al me pak sad dok se treba spojit na server baca onaj prozor send i dont send
Sve si napravio onim redosljedom koji sam gore napisao? Kad uđeš u igru na glavnom mohaa izborniku pogledaj koja ti verzija pise?Izvorno postao Crash&Burn
A nepise mi nist, jucer sam igrao s frendom i sve ok. Al sad kad ocu prek xfire-a neceIzvorno postao SEGA
Ajd sutra cu instalirati mohaa pa ti napisem od pocetka do kraja kako ide.Izvorno postao Crash&Burn
Ajd pls, bio bih ti jako zahvalanIzvorno postao SEGA
![]()
Ako je netko zainteresiran za igru nek mi posalje na ICQ ip broj pa da igramo ( preko xfire-a nece, al ovak dela)
Bas sam jucer mijenjao windowse, a CD mi kod frenda....loolIzvorno postao SEGA
Bookmarks