ne sjecam se tocno ali citao sam dosta o tome na netu i ocito se radi o novoj verziji SEUSA koja to radi. Cak je jedan tip zvao u Sony i oni su komentirali da su svjesni tog "propusta" i da ce vjerojatno biti rijesen (iako mislim da je to namjerno ucinjeno) ali ne znaju kada.. u svakom slucaju za taj odnedavni problem nitko trenutno nema rijesenje.
uspio sam skinuti neki alternativni firmware za m600 ali ne postoji nista s cime se moze flashati, pa cak ni sa xs++..
takodjer imam problem sa debrandiranjem svog drugog mobitela, k750 kojem kada flasham firmware sa genericnim ipak ostavlja vodafone sucelje![]()
ma izdurao bi ja to sve ali osim sto izgledaju mnogo ruznije i sporije rade pa me to ubija u pojam..
eh da, kada sam se vec raspisao... imam zanimljiv problem sa m600 jos od prije. dakle prvo mi je javljao da moram zamijeniti bateriju pa sam kupio novu i to od 950 mAh (original sonyeva), medjutim i dalje mi traje jaaako kratko - tipa jedan dan u stand by modu bez koristenja uredjaja ili poziva i dakako automatski ugasenim displayom koji pri radu koristi samo 50% moguceg pozadinskog osvjetljenja. ono sto je jos cudnije je da mi sat uredno kasni!!
Da li uredjaj ima jos kakvu bateriju na maticnoj koju bi trebalo mijenjati?!
Ako netko zna moguci uzrok ovih simptoma bio bi zahvalan na pomoci![]()

Odgovori uz citat

, ali sam puno cuo o (ne)strucnosti osoblja u tom servisu...

Bookmarks