= Citat = Izvorno postao neumrli Pregledaj post
SEUS mi kaze "Softver na vasem mobitelu je nadogradjen najnovijom inacicom", te imam samo izbor da se vratim na pocetak.
...
Takav je isti problem imao i dpurgar3. On je poduzeo jedan drasticni korak, formatirao hard i reinstalirao Windowse... Zato bi ti ja preporucio, cisto da neides u toliko drasticne mjere, da na drugom kompu (ako imas, ako ne onda npr. kod prijatelja) instaliras SEUS i napravis update. Vjerujem da ces tako rjesiti problem update-a za sad...

= Citat = Izvorno postao neumrli Pregledaj post
...
Radio sam backup podataka sa SE Pc suitom, te nakon vracanja backupa na mobitel (postavke itd) su mi se poceli javljati problemi koje nisam do tada imao, tj bootanje traje vjecno. Sto je GFDS ?
PC Suite ti napravi backup poruka, imenika, postavke, aplikacija... Ne napravi ti backup firmarea...
GFDS backupom napravis sliku svog mobitela (firmware, IMEI...), tako mozes vratiti na stanje prije nego sto si mjenjao firmware verziju.

Da li su ti se ti problemi sa bootanjem javljali prije nego sto si vratio backup sa PC Suiteom?
Ako nisu onda napravi sljedece: Udji u service menu (kotacic gore, "*", kotacic dolje, kotacic dolje, "*", kotacic dolje, "*") i tamo stisni "format internal disk". To ce ti vratiti stanje na kojem je mobitel bio kada si ga updateao (ali nece rjesiti problem sa firmwareom). E sad kada ces opet stavljeti backup onda nemoj stavljati aplikacije, samo poruke i imenik (to je ono sto ti je vjerojatno vazno).

Mislim da cu to morati napisati u prvom postu kako da se napravi GFDS backup... Iskreno neznam da li bi pomoglo u ovom slucaju, ali bi pomoglo da iz nekog razloga (garancija) hoces vratiti stari firmware.