Luna, možeš ti prerezat kablovinje za net, ali opet imam bežični pristupMorat ćeš opalit jedan EM puls da me spriječiš da idem na Net
A fejsbuk, danas sam sreo rođu kojeg nisam ni čuo ni vidio skoro godinu dana. Pa ono, spika, ovo-ono, frendova starih iz osnovne i srednje naš'o...Uffff.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
idem spavati, sutra naporan dan . . .
pozz i laku noć . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Poukate...e vi'š to nije ni tako loša idejaJoš mi i rješenje problema nudiš
![]()
vratio se sa tenisa... oznojio se ko kurva u crkvi
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jutar svima...
malo surfam internetom i čitam što ima novo na forumu...
Malo sam išao nešto računati...
Jučer pisao programiranje, neki ludi program imao... što je najbolja stvar, program je jučer radio skroz točno. a danas mislim da sam našao grešku, tj da sam jučer nešto krivo napisao i da program nebi trebao raditi... ali ipak radi...![]()
paradoks...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Jutro svima....![]()
Ico, ma tako ti je uvijek u programiranju![]()
Kada se nama doma nejde
na pijaču tad se prejde
da se malo tu odmorimo...
Jer mi smo jedna klapa stara
što se nikad ne umara
nikada se ne rastajemo...
Cijela naša klapa sad je vesela
nitko nejde doma prije fajrunta....
![]()
![]()
odoh ja u skolu
pozz
Doso s previjanja mal prije...eo sad odmaram posto ne moram u skolu :d
Ustao u 9, učio, surfam, ićiću na faks za pola sata, kad se vratim opet ću učiti (i sad vi recite da je dobro biti student)
Україна
meni je bilo dobro biti student.
ja nisam nikad ucila, smao jednu noc pred ispital dobro, moj faks je bio pljugica..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
heeee, vidis, al sam ja zato sve svoje ispite dala od prve, samo sam jedan jedini dala od druge, na prvoj godini, al taj mi vise nije ni bio bitan, vec sam imala uvijet za drugueh, i da, naravno, diplomirala sam u roku.
al dobro, it is well known da ja i nisam najnormalnije stvorenje, so...
![]()
BOK LJUDOVI! GLEDAM KREMENKA PO 800-TI PUT
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Dakle trebao bi snimit sutra na Z1 emisiju "Budi fit" il tako nekako...pocinje u 17:30.naime nemam TV karticu pa bih molio nekog ako bi mogao to snimit i uploadat negdje pa da mogu skinut il se mozemo nac pa platim cugu.frendica ce bit u toj emisiji pa me zamolila da joj ucinim uslugu a ja molim nekog od vas.
Sjever pjeva gradu najljepšu baladu! ... ooooo ... ooo... ooooo ...
Bookmarks