kad se svi vec hvalite . . .
izdvojiti ću samo jedan nedavni . . .
boksanje s profesorom u rukavicama, potom izbacivanje istog iz razreda sistemom čopi ga za košulju i vuci . . .![]()
inače, dobro jutro . . .
idem na turnir koji organiziramo u školi . . .
do pisanja . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Znači dosadno ti opet![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Spremam se za školu, pišem iz hrvatskog temeljna civilizacijaska djela...
Razmisljam dal da idem na prva dva sata il da ostanem kod kuce..
A frish neko je nekakav...nemoras vjerovat al te sve stvari smo spontano napravili...npr. kad smo zakljucali profu,imaju 2 wc-a na katu,jedan za ucenike i jedan za profe i ona ostavila kljuc s vanje strane i usla unutra i nas 3 se zaletimo i onak zakljucamo ju i tek 5 min kasnije skontali sta smo napravili![]()
omg, ustao sam u 13h
istuširao se i opet ne mogu doći sebi![]()
Україна
Mamurluk ubije dan...a i čovjeka![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
eh deaktivirao akaunt na fejsu... vracam se full time na cafe forumiako je pusto odje u zadnje vrijeme... + trazim si kartu da napokon kupim
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ja ošu na sladoleeeeeeedddddd!!!!!!!!
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Eo doso iz hitne upravo,imao drugi sat tjelesni i lik me napuca nogom u patiku i nokat od palca mi se zabije u meso...i odem kod doktora u zupanji i oni naravno nesposobni (ko im je fakultet dao da zavrse) salju me u vinkovce...pa su ga malo cupali tam u bolnici...sve u svemu jako lijepa bolsad imam ful lijep palac bez nokta..
![]()
uuu fuuujjj
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bol je gora nego ona kad sam skrsio ligamente,pa sam usporedite...al meni doktor kaze stisni zube,ja uzeo krpu i zagrizo![]()
Ma nema veze,meni je sam zao sto sutra nemogu u skolu...jer pisemo test iz matke![]()
idem na trening ...Pozdrav...Sonyck brzo ozdravi ...
e jel mi moze ko rec kolko vrijedi onaj dcu-60 usb kabel...?
Bookmarks