Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 29 od 60 PrvaPrva ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 701 do 725 od 1488
    zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao VuKi
    Tako i svima "jadnicima" koji troše svoje dragocijeno vrijeme i novce na "hrpu budala koji ih samo zajebavaju" treba isto reći da ako im ne odgovara i teško je neka odustanu u korist onih koji bi to baš htjeli raditi.
    Ček, ako nekog moderatora nema mjesec-dva dana zbog obaveza (posao, fax, put...), neznači da je izgubio volju ili da mu je teško moderirati. jednsotavno se ne stigne. ne radi se o tome da je nekome ne odgovara ili da mu je teško...

@brljo: da, znam da nekih nema, ali ne da to znam samo ja, već i cijelo vodstvo foruma...
    Kao što je LaLuna rekla, vodstvo foruma raspravlja i o neaktivnim moderatorima... tako da se nemorate brinut...

Već sam reko, bunite se protiv vodstva foruma, ali ništa konkretno...

Tema je tu, vi lijepo recite: taj i taj mod/s-mod/admin neradi kako spada, pravi se blesav, nedopušta ništa...

A kada malo pogledate cijeli forum, i njegov ustroj i način kako funkcionira, onda to izgleda sasvim OK. Pravila postoje, do informacija se lako može doći, naći ih, pročitati zanimljivih postova...
    To sam sam mislio i prije nekakvih 2ipo godine kad sam došao na forum...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post
    On se treba pojavljivati i postati ?????
    Posljednja aktivnost: 17-04-2008 17:40 -->prije nekoliko dana.Kad doe sigurno nešto počisti u podforumima koje moderira.
    nadovezala bih se na ovaj post:
    obicni clanovi ne mogu vidjeti kada su clanovi s ukljucenom "Invisible" opcijom online, te time niti ne mogu znati posljednju aktivnost na forumu.
    ako moderator ne sudjeluje u raspravama, to ne znaci da ga uopce nema i da ne obavlja svoj posao.
    jos jednom da ustvrdimo, duznost moderatora nije animiranje ostalih clanova niti obvezno sudjelovanje u temama!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    @vepar, vuki, bbbrljo imena, imena, imena želim vidjeti da netko napiše taj i taj moderator ne valja iznese argumente o tome zašto ne valja ili bilo što drugo što mu smeta.
    Kao pozitivan primjer mogu dati moju zalbu gdje sam dao imena i argumente pa se konacno nesto i dogada... kako ispadne cemo jos vidjeti.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako da izbacim imena ako neko briše moje postove zamnom jer smatra da nisu primjereni po njegovome sudu???
    Neznam ni tko je ni zašto a brišu se nevini komentari koji i daju živost ovome forumu a bivaju dodani tek nakon zaključenja teme i danoga odgovora.
    Iako pazim kako i što gdje postam nerijetko neka dobro smišljena misao iz čiste zabave biva izbrisana!
    Opet znam da ste strogi itd itd zbog previše itd itd ali malo popustite uzde kod onih koji su na ovome forumu baš svaki je¤¤ni dan jer i njima nešto znači ovaj forum!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @Vuki za opuštanje imaš kafić i za potpuno opuštanje imaš chatonicu i tako će ostati. Dosjetkama, ma kako interesantne bile nije mjesto u tematskim dijelovima foruma i o tome nećemo raspravljati.
    A ako imaš promjedbu na nečiji rad napiši, čak i ako netko to obriše, oni koji o tome odlučuju to svejedno vide.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    oni koji o tome odlučuju to svejedno vide.
    Nažalost sva ironija je baš u tome, ali neka ja sam se savio koliko mi treba, tako da mi sve manje stvari smeta!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako se trazi konkretnost,nema problema iako mi to nece donijeti nista dobroga.
    dmi,mach,sezam picika,Dark(protiv kojih nemam nista protiv) vrlo su malo primjeceni na forumu iako su njihove navodne aktivnosti gotovo svakodnevne.
    jasno mi je da su mozda zauzeti i privatno i imaju vaznijih stvari od moderiranja,ali ako za to nemaju vremena,treba ih smijeniti.
    takodjer je i prevelik broj moderatora u podforumu Mobil Internet c@fé(cak 4).u podforumu Nokia su takodjer po meni dovoljna dva moda,kao i u SonyEricsson podforumu.
    imate primjer Wild boya koji po meni nema nikakvih problema sa odrzavanjem podforuma Mobilni Telefoni - općenito ,a to je jedan od najaktivnijih podforuma.
    to je mozda i i indikativan primjer da je dovoljan i jedan dobar moderator dok u nekim podforumima moderira previse modova i svaki na svoj nacin gusi forum.
    tu vam je i primjer Alienwarea(priznajem ti odlicnu reorganizaciju podforuma LG) i Ice koji su previse za podforum Nokia,jer brisu gotovo sve sto se pretvori u bilo kakvu raspravu,a poseban u tome je Ico,poznat po tome sto kao niko na ovome forumu ima obicaj da brise i prepravlja golem broj postova(opravdano ili neopravdano,ali sto je previse....).
    dao sam svoje misljenje i sad znam sta poslije ovoga slijedi,ali Sljaka je htio konkretnost pa sam je i dao.

Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .......Dark(protiv kojih nemam nista protiv) vrlo su malo primjeceni na forumu iako su njihove navodne aktivnosti gotovo svakodnevne.
    Dark je uvijek online na forumu.
    takodjer je i prevelik broj moderatora u podforumu Mobil Internet c@fé(cak 4).
    Dali znaš koliko postova generira kafić i chataonica ?Više od računala.Ni vojska moderatora nebi mogla nadgledati toliki broj postova.
    Ico,poznat po tome sto kao niko na ovome forumu ima obicaj da brise i prepravlja golem broj postova(opravdano ili neopravdano,ali sto je previse....).
    Čovjek želi imati čisto "dvorište"(podforum).

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ti odgovorim samo na jedan dio...
    .u podforumu Nokia su takodjer po meni dovoljna dva moda,kao i u SonyEricsson podforumu.
    je, dovoljna su dva moderatora... ali pored SE-a i cafe-a, nokia "izbacuje" najviše postova/tema... a pošto si i sam rekao da Zerobravo nije baš previše prisutan u zadnje vrijeme, sve sam ja morao pratiti... zbog toga je dodan još jedan mod
    tu vam je i primjer Alienwarea Ice koji su previse za podforum Nokia
    iskreno, ovaj dio nisam najbolje shvatio...
    Hoćeš reći da bi taj dio foruma bolje funkcionirao da je samo Zero mod i da se doda još jedan novi mod? ili?

Ostatak neću komentirati... bar ne još... neka se i ostali izjasne o tome...
    kasnije se možda izjasnim...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takodjer je i prevelik broj moderatora u podforumu Mobil Internet c@fé(cak 4).
    kao sto je i Alienware vec napisao, to su dva podforuma koja su vrlo posjecena i komentirana, cesto na meti spamma, lanaca srece i raznoraznih reklama, a da ne pricam o ostalom moderiranju. na dnevnoj bazi u tim se podforumima mozda i navise intervenira, a obzirom da sva 4 moderatora moderiraju oba podforuma, brojka uopce nije prevelika (dobijes dva moderatora po forumu, sto je prosjek, zar ne?!)
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    U redu, da si dao linkove bilo bi lakše, ali provjerit ćemo tvoje tvrdnje i vidjeti što se tu može promijeniti na zadovoljstvo svih. Isto tako morate shvatiti da se promjene ne mogu napraviti preko noći. Oni koji pažljivo prate forum mogli su primjetiti da su neki moderatori zamijenjeni drugima, neki mod timovi su pojačani, neke promjene koje su napravljene su samo trenutne prirode, a još nas očekuju daljnje promjene.
    Molim vas za malo strpljenja i razumijevanja, jer lako je nekog maknuti, ali nije uvijek lako naći adekvatnu zamjenu.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mada nije mozda bas za ovu temu, ali mislim da moze proci. Veceras sam napisao odgovor u jednoj temi, konkretno ta, i frish mi je editirao post, ali nije nista moje obrisao, vec je prakticki prepravio moj odgovor, tj. nadodao jednu recenicu. Ne zelim nista rasplamsavat, samo mislim da to nije u redu, jer nisam nista lose napisao. Sad ljudi na forumu misle da sam kontradiktoran sebi, u postu iznad pisem jedno, a ispod drugo. Mogao je odgovorit u svom postu!
    ps. Ja sam slucajno maloprije pritisnuo edit a mislio sam quotat, pa je sad ostalo edit by cvita, ali imam zato sliku, podvuceni tekst je frishov, a ovaj nepodvuceni je moj. Nisam sad nista htio brisat i prepravljat dok ne vidim jesam li mozda ipak ja nesto pogrijesio!

cvita

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Alienware Pregledaj post
    On se treba pojavljivati i postati ?????
    Posljednja aktivnost: 17-04-2008 17:40 -->prije nekoliko dana.Kad doe sigurno nešto počisti u podforumima koje moderira.
    Gle mozes ti meni rec sta hoces ali ja znam da u podforumu nokia djelujete ti i ico a od zerobrava ni traga...to sto se ponekad pojavi na forumu to je nesto sasvim drugo...pa da on radi u tom podforumu nebi ti bio angaziran kao treci moderator,zar ne?

Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od zerobrava ni traga...
    Po čemu ti to znaš?Ne vidiš kad je bio online a i kad dođe obriše nešto.Čovjek je u stisci (faks,posao) i kakve veze ima što nije obrisao nešto u par dana?I zbog toga ćemo ga smjenjivati?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, slažem se ovdje sa nekim ljudima, i ja ću se usuditi iznesti jedno ime.

Bluedevil.

da rezimiramo, čovjek pošten, ispravan, korektan, pomogao mi u počecima motorole i to prije nego sam se regao na forum preko maila. nikad to neću zaboraviti. prošlo je 3 godine, pa i više.

Ali, uz Inovatora, čiji rad i zalaganje na forumu cijenim, i koji mi je također puno pomogao, njegovo ime moderatora stoji ondje samo toliko da stoji.

bilo je malo packanja u par tema o njemu, ali se je sve izvuklo na šemu da se ne vidi ono što moderatori rade. Znam ja dobro što moderatori rade, a kad nešto rade na tom forumu, onda se vidi da je dotični moderator aktivan u tom forumu...

na kraju, Bluedevil u motorola forumu konkretno nije ostavio post mjesecima. stvarno se ne sjećam kad sam ga zadnji put vidio na forumu u tom dijelu, a tamo je moderator.

evo, on se supermoderator ovog foruma, moderira sve. valjda. ne pratim ga sad na svakom koraku, niti špijuniram , ali u motorola forum nije stvarno unio ni jedan post, a kamoli temu već mjesecima. stoga žalim, ali ovaj puta ovo nećete moći pobiti.

sve u svemu, aktivan sam član u tom dijelu konstantno, 95% cca mojih sakupljenih postova na cijelom forumu se odrazilo baš u tom forumu. funkcije se obavljaju, Inovator lijepo posloži stvari, i sve to radi dobro. no nije li funkcija moderatora da se malo ubaci i živosti? da se potrudi naći neki link na nešto zanimljivo? na neki članak, neko otkriće ili nešto slično? ja mislim da je.

Nadalje, shvaćam da Inovator dodatno studira, i samim time sam uvjeren da mu ovaj forum nije prioritet. dosta sam postova prijavio jer su bili na krivom mjestu, dan danas nisu pobrisani. Eto, Inovator je malo kiksao. Prašta mu se, ne može baš svaku sitnicu uhvatiti... E tu bi trebao nastupiti drugi moderator tog foruma... A njega nema. krše se pravila (slučajno ili namjerno), a postovi se ne premještaju i ne čiste iz teme koje mora biti pregledna i svim korisnicima, ponajviše novim članovima koji se, naravno, teže snalaze.

zaključak - pitanje na kraju: čemu moderator, koji je aktivan na forumu, ali nekoliko mjeseci nije u forum u kojem je moderator ostavio jedan post?

@Bluedevil: nemoj ništa zamjerit, gore sam naveo sve razloge sa kojim bi se i sam trebao složiti, a i znaš da imam poštovanja i prema tebi, i prema Inovatoru, i prema svim članovima ovog foruma.

Niti sam ikad kažnjavan, niti sam ikad napravio neki teži prekršaj. u počecima jedno upozorenje samo. Početničko.

Stoga, odavde proizlazi da opet ne želim ništa loše, samo sam potaknut gornjim komentarima iznio svoje mišljenje, na koje imam pravo, zar ne?

Poštovanje, GoGs.

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    mada nije mozda bas za ovu temu, ali mislim da moze proci. Veceras sam napisao odgovor u jednoj temi, konkretno ta, i frish mi je editirao post, ali nije nista moje obrisao, vec je prakticki prepravio moj odgovor, tj. nadodao jednu recenicu. Ne zelim nista rasplamsavat, samo mislim da to nije u redu, jer nisam nista lose napisao. Sad ljudi na forumu misle da sam kontradiktoran sebi, u postu iznad pisem jedno, a ispod drugo. Mogao je odgovorit u svom postu!
    ps. Ja sam slucajno maloprije pritisnuo edit a mislio sam quotat, pa je sad ostalo edit by cvita, ali imam zato sliku, podvuceni tekst je frishov, a ovaj nepodvuceni je moj. Nisam sad nista htio brisat i prepravljat dok ne vidim jesam li mozda ipak ja nesto pogrijesio!

Evo da odmah i ovo riješimo. To mi se dogodilo milijon puta do sada i mislim da će se i opet, a problem je u slijedećem: moderatori prije buttona "quote" imaju button "edit" u svojim podforumima koje moderira. Kako kada želim odgovoriti na post, uopće ne primjetim da stisnem "edit" umjesto "quote" buttona i dogodi se upravo ovo. Do sada sam primjetio grešku, pa bih brzo vratio post u prijašnje stanje i quotao ga kako spada, ali ovaj puta sam očigledno predvidio grešku. Nisi ništa pogriješio, već je stvar u višegodišnjoj navici da kada quotam, stisnem prvi po redu button. Evo, ako se opet dogodi, da se zna u čemu je stvar.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da rezimiramo...neke primjedbe su opravdane i u potpunosti stoje, neke su pausalne ocjene i nisu prihvatljive.

Sto se neaktivnosti moderatora tice...oni koji prate razrjesenja i imenovanja moderatora po podforumima, mogu vidjeti da se vec neko vrijeme, neaktivne moderatore uklanja sa pozicija. Ponavljam i ovdje nitko od nas nema nista protiv ljudi koji jednostavno ne mogu naci vremena za forum od obveza koje su im se generirale u zivotu. Odgovorno je i pozeljno to obznaniti ljudima koji sudjeluju u vodjenju foruma, kako bi se za mjesto koje ostaje upraznjeno, pravovremeno nasla svjeza krv.

Ako pogledate podforum moderatori, mnogo je kadra u posljednje vrijeme promjenjeno. Jos su neke izmjene kadra u pripremi i moderatorskih i super moderatorskih pozicija, sto ce pravovremeno biti objavljeno u javnome dijalu foruma. Nadam se da cemo time rijesiti pitanje neaktivnih moderatora i super moderatora.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Da rezimiramo...neke primjedbe su opravdane i u potpunosti stoje, neke su pausalne ocjene i nisu prihvatljive.

Sto se neaktivnosti moderatora tice...oni koji prate razrjesenja i imenovanja moderatora po podforumima, mogu vidjeti da se vec neko vrijeme, neaktivne moderatore uklanja sa pozicija. Ponavljam i ovdje nitko od nas nema nista protiv ljudi koji jednostavno ne mogu naci vremena za forum od obveza koje su im se generirale u zivotu. Odgovorno je i pozeljno to obznaniti ljudima koji sudjeluju u vodjenju foruma, kako bi se za mjesto koje ostaje upraznjeno, pravovremeno nasla svjeza krv.

Ako pogledate podforum moderatori, mnogo je kadra u posljednje vrijeme promjenjeno. Jos su neke izmjene kadra u pripremi i moderatorskih i super moderatorskih pozicija, sto ce pravovremeno biti objavljeno u javnome dijalu foruma. Nadam se da cemo time rijesiti pitanje neaktivnih moderatora i super moderatora.
    evo, glas razuma. tako treba. Skidam kapu ovaj put.

Poštovanje

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Nadalje, shvaćam da Inovator dodatno studira, i samim time sam uvjeren da mu ovaj forum nije prioritet. dosta sam postova prijavio jer su bili na krivom mjestu, dan danas nisu pobrisani. Eto, Inovator je malo kiksao. Prašta mu se, ne može baš svaku sitnicu uhvatiti... E tu bi trebao nastupiti drugi moderator tog foruma... A njega nema. krše se pravila (slučajno ili namjerno), a postovi se ne premještaju i ne čiste iz teme koje mora biti pregledna i svim korisnicima, ponajviše novim članovima koji se, naravno, teže snalaze.

iskreno, ovo je laž. ako si koristio report, nema šanse da postoji DOSTA postova koje si prijavio, a da ja nisam reagirao, čak štoviše u nekoliko navrata si direktno i na mail dobio rekaciju/obrazloženje.
    Nove članove uputim s vremena na vrijeme, no očekuje se da i oni kao što smo svi mi pročitaju pravila, Sticky teme koje su napravljenje baš za njih, a i realno je za očekivati da je na forumu još netko aktivan osim samog moderatora, jer mi je suludo gledati da u 10 tema stoji da je zadnjih 10 postova mojih. Zato se nastojim ne gurati gdje to uistinu nije potrebno

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm nesto bi pitao ali neznam dali to spada ovdje,ako ne napravit cu temu da mi se objasni...U mobile internet cafeu postoji tema razmjena filmova i vec dugo je tamo i nikad niko od modova nije zabranio nit ista a ja kada sam otvorio temu u podforumu igre(ima vec pola god. kak je zatvorena) zatvorena je radi toga sto te igre nisu legalne il tak nesto slicno...a po cem su ti filmovi legalni ili je to slobodna volja moderatora tog podforuma da zatvori tu temu...
    Znaci zasto je razmjena filmova dopustena a igrica nije?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd da ja malo razbijem ovu monotoniju ko u dječijem vrtiću....Recimo,ja bi promijenio boju foruma u žuto......

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    iskreno, ovo je laž. ako si koristio report, nema šanse da postoji DOSTA postova koje si prijavio, a da ja nisam reagirao, čak štoviše u nekoliko navrata si direktno i na mail dobio rekaciju/obrazloženje.
    Nove članove uputim s vremena na vrijeme, no očekuje se da i oni kao što smo svi mi pročitaju pravila, Sticky teme koje su napravljenje baš za njih, a i realno je za očekivati da je na forumu još netko aktivan osim samog moderatora, jer mi je suludo gledati da u 10 tema stoji da je zadnjih 10 postova mojih. Zato se nastojim ne gurati gdje to uistinu nije potrebno
    pročitaj post 253 i još 2 ispod. onda pročitaj na svojem prvom postu koje pravilo stoji.

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895&page=11

zatim ovdje, post 485 bi se trebao nalaziti u temi linkovi...

http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19663&page=20

inače, ne lažem. nemam razloga. Što bi sa laži postigao? Imam neke koristi? ja mislim da ne.

mislim da količina reporta ne mora davati na znanje moderatoru da malo prolista cijelu temu, a ne samo obrisati, editirati ili premjestiti prijavljeni post.. nego obratiti pažnju malo na raspravu oko tog posta. nije to sad neki offtopic, ali ako su se ljudi držali na 11 stranica pravila, onda mislim da bi bilo lijepo da se taj niz i nastavi.

neke postove sam prijavljivao, ali nisu bili ispravljeni. nebitno, ja više ne ulazim u to. ako drugima ne smeta, ne smeta ni meni. sve ok. prilagodljiv sam.

nadalje, još jedan prijedlog. motorola je u katastrofi sa imenima tema. dajte, jel se to ne može ispraviti? da bude jedno svojstveno pravilo na cijelom forumu, kako otvoriti temu sa ispravnim naslovom? Mislim da se može. ako se hoće.

Što se tiče novih korisnika... tu se slažem, i potpisujem tvoj tekst. bitno je prvo pomoć i navest na pravi put, a ne odmah zatvoriti temu jer nije dobar naslov. bitan je problem, a ne ime naslova. to se lako promjeni sa tematikom foruma.

naveo si samog moderatora. dakle, priznaješ da si sam u cijeloj priči

još jednom, nisam kritizirao tvoj rad, Inovatore. dapače, cijenim ga i poštujem, kao što sam gore i naveo. i pomogao si mi puno puta. Poanta posta je bila BD kao moderator u forumu u koji ne ulazi mjesecima. Ti uopće nisi povezan sa ovim, jedino u segmentu gdje ti je BD su-moderator.

toliko od mene za sada.

nego, druže moj stari.... kud baš u žutu? će ljudi pomislit da je virtualna ludnica

naravno, šala

Poštovanje.

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorola definitivno treba reorganizaciju i to smjesta,a o ovim drugim cimbenicima mozemo danima pricat.

Kad sam se prvi put pojavio na forumu s pitanjem sto je subsidy zaporka,vecina uhodanih Motorolasa se je sigurno nasmijala,tako da se novima na forumu ne cudim jer i ja ponekad nemam zivaca objasnjavati nekome sta je sta. Moderator nije obavezan odgovarati na sva pitanja,ali tu je da napravi reda na forumu i da sve stvari stavi na svoje mijesto. Jedan od malo njih koji su mi odgovorili na moje (u ono vrijeme glupo) pitanje je i Bluedevil,sto je znacilo da je sveprisutan,i da ima volje i znanja pomoc pocetniku. Sad kad je dosta vremena proslo,njegova volja i znanje jos su veci,al covijek je po mom misljenju sprijecen da radi onoliko koliko je potrebno na forumu,i nazalost u zadnjih neznam koliko mijeseci nije ni posjetio forum zbog obaveza u koje necu ulazit,i koje neci omalovazavat. Sad je li to faks,posao ili bilo koja druga obaveza,uopce nije bitno. Na ovom forumu on momentalno ima status slova na papiru i to je sve. Volio bih da ga se ne skine s duznosti,jer on kao takav zasluzuje tamo ostati,ali samo ako ce na tom polozaju obavljati duznosti koje kao moderator Motorolinog podforuma mora obavljati,u protivnom,kao sto rekoh, njegov nick na popisu moderatora je mrtvo slovo na papiru,i ako Inovator ostane sam tamo,sve ce otic u quratz,a nije jos daleko...

@ GoGs:

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post

naveo si samog moderatora. dakle, priznaješ da si sam u cijeloj priči
    pa naravno, ja mogu odgovarati samo za sebe, tako to ide u životu, valjda znaš i sam. nije ni primjereno, a ni normalno zastupati nekoga bez njegova pristanka

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    pa naravno, ja mogu odgovarati samo za sebe, tako to ide u životu, valjda znaš i sam. nije ni primjereno, a ni normalno zastupati nekoga bez njegova pristanka
    u svakom slučaju

+ Odgovori na temu
Stranica 29 od 60 PrvaPrva ... 19 25 26 27 28 29 30 31 32 33 39 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Kojega biste odabrali-Sony Z1 ili LG G2
    By Moby in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-09-2013, 22:34
  2. Koliko biste najviše platili za PDA/GSM
    By schoofter in forum Windows Mobile
    Odgovora: 41
    Posljednji post: 23-07-2007, 23:13
  3. Šta biste promjenili
    By TinoExpert in forum Stolna računala
    Odgovora: 10