'Odlicna ponuda' , nema sta , das recimo 1000kn za k800 i onda jos 1200kn u godini dana MORAS potrositi , mislim tko smislja ovakve apsurdne neakcije ...
Nova tarifa u Simpi:
-mora se imati kreditna kartica i vrijedi samo 12 mjeseci?!?!
-jedan broj prema t-mobile mrezi 0kn/min (uspostava poziva 0,25kn)
-obracunska jedinica za sve pozive unutra Hr 60/15
-prvih 6 mjeseci dupliranje dopuna od 100kn
-neki mobiteli inace dostupni samo za pretplatnike
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-11-00-00.asp
'Odlicna ponuda' , nema sta , das recimo 1000kn za k800 i onda jos 1200kn u godini dana MORAS potrositi , mislim tko smislja ovakve apsurdne neakcije ...
Ja ovo ne kontam,sta je u tom povoljno i kakav je ovo mix..mix za budale..
Ovo bi se mozda isplatilo nekome da sa pretplate predje na prepaid zbog 0kn/min. prema jednom broju.
još jedna navlakuša!!!
žele zadržati svoje korisnike...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
....dosao sam na ovu temu jer nisam skonto sto to tako povoljno oni nude i onda sam vidio da niko ne konta....
...Da bi aktivirao Simpa Mix korisnik je obvezan putem kreditne/debitne kartice kupiti nadoplate na Simpa račun u iznosu 1.200,00 kuna
uz obročnu otplatu od 12 mjeseci ili navedene nadoplate platiti gotovinom u cjelosti. Na taj način, korisnik stječe pravo na 12 mjesečnih
nadoplata svog Simpa računa iznosom od 100,00 kn, koji će mu T-Mobile automatski nadoplaćivati svaki mjesec. Broj na koji će se
nadoplaćivati mjesečne nadoplate se ne može promijeniti tijekom jednog 12-mjesečnog razdoblja.zanimljiva stvar, baš...a i ponuda mobitela im je odlična
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo bi se jedino isplatilo da je mob za 1kn poput k800 i onda te veze ovo 12x100kn...
Ovo je jedino dobro za roditelje koji klincima ograničavaju potrošnju na 100kn mjesečno pa mogu to napraviti godinu dana u naprijed a za sve ostalo je šaka jada.
Cijene su im prosječne za njihove tarife, niš posebno.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pa meni se ne čini da je ovdje stvar samo u uređajima (neki i jesu povoljniji, kad usporediš cijene s onima u dućanu).
Koliko vidim oni koji se odluče na taj paket do 30.6. dobijaju 600 kuna gratis što nije za bacit.
A kaj se tiče vezanja ne znam baš, jer ja redovno trošim više od 100 kuna mjesečno.
zvao sam SZK, i rekla mi je teta (iako ni ona bas nije bila sigurna) da mozes odmah platit 1200kn, znaci bez kreditne kartice da bi ti aktivirali opciju....e onda sam pitao, ako bi platio s karticom, dal ce mi podjelit tih 1200kn na 12 mjeseci, ili mi odmah sve skidaju s kartice, i ona je rekla da odmah skidaju s kartice 1200kn, odnosno odmah ti terete racun...sto je po meni izrazito glupo.....![]()
ovo vam je da 100 kuna imas mjesecno, ali mozes nadoplatit jos para ako potrosis ovih 100- zato se zove mix (ali ne kuzim sta je tu posebno)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
...jedino što me privlači jest odabir broja za razgovor za 0kn (+0.25kn za uspostavu, ali to je zanemarivo) ...ali zato me sve ostalo odbija...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovo je vrlo zanimljiv način pretvaranja simpa korisnika u pretplatnika.![]()
Koji bilo!
Dokle seže marketinška domišljatost, sa svrhom da upozna mase s određenim proizvodom i privuče potrošače, mnogi su se novinari možda zapitali kada je u njihove redakcije jučer, baš u vrijeme ručka, stiglo desetak miješanih pizza. Tvrtka T-Mobile Hrvatska pizzama je častila novinare i urednike svih medijskih kuća u Hrvatskoj. Povod takvoj akciji je uvođenje i promocija novog tarifnog modela Simpa Mix, koji predstavlja kombinaciju Simpa usluge i postpaid tarifnih modela.
C/P Glas Istre
Tko rano rani, zajebo je pjetla
U izmišljanju tarifa,"pogodnosti",akcija koje traju dva-tri mjeseca i svakakvih ostalih gluposti definitivno im nema premca.
Može se reći da govno znaju j..... zapakirati!!!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
Samo da ovom glupom ponudom ne prekinu opciju tulum...
Kao što su ukinuli poruke ako se ne varam!
@Pikader
Kad vidis koji su uvjeti da bi imao 0kn/min. prema jednom t-broju (100kn mjesecno+12 mjeseci) bojim se da 20kn mjesecne naknade za unlimited im nije dosta ali o tome kad zavrsi sadasnja akcija tulum.
Pa ko troši 100kn minimum mjesečno ova akcija je super,ja da nisam na pretplati bi ju uzela,imaš besplatno jedan bt + 600kn još dobiš gratis na 1200kn jedino je shit ako se odjednom mora platiti
Bookmarks