....dosao sam na ovu temu jer nisam skonto sto to tako povoljno oni nude i onda sam vidio da niko ne konta....
....dosao sam na ovu temu jer nisam skonto sto to tako povoljno oni nude i onda sam vidio da niko ne konta....
Ovo je jedino dobro za roditelje koji klincima ograničavaju potrošnju na 100kn mjesečno pa mogu to napraviti godinu dana u naprijed a za sve ostalo je šaka jada.
Cijene su im prosječne za njihove tarife, niš posebno.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pa meni se ne čini da je ovdje stvar samo u uređajima (neki i jesu povoljniji, kad usporediš cijene s onima u dućanu).
Koliko vidim oni koji se odluče na taj paket do 30.6. dobijaju 600 kuna gratis što nije za bacit.
A kaj se tiče vezanja ne znam baš, jer ja redovno trošim više od 100 kuna mjesečno.
zvao sam SZK, i rekla mi je teta (iako ni ona bas nije bila sigurna) da mozes odmah platit 1200kn, znaci bez kreditne kartice da bi ti aktivirali opciju....e onda sam pitao, ako bi platio s karticom, dal ce mi podjelit tih 1200kn na 12 mjeseci, ili mi odmah sve skidaju s kartice, i ona je rekla da odmah skidaju s kartice 1200kn, odnosno odmah ti terete racun...sto je po meni izrazito glupo.....![]()
Bookmarks